Kategorier
Ej kategoriserad

Första dagen på Friends!

Av Märit Olofsson Näss - 28 november, 2014 | 0 kommentarer

Stockholm International Horse Show på Globen har helt bytt kostym. Numera heter det Sweden International Horse Show (SIHS) och cirkusen har flyttat till den betydligt större Friends Arena.

Bild till blogginlägg


Tiede, Mira, Lina och Tiedes ägare Sandra innan första uppvisningen!

Jag har idag ridit två stycken uppvisningar på fina Tiede i Paddocken. Den lilla (11×30) banan är vid utställare och montrar och där får alla Sverges hästraser visa upp sig.
Tiede heter egentligen Tiede fan de Lege Geaen och är en frieser valack som är född 2006. Han är efter den fina hingsten Andries 415 och mor är Wiep fan E Sjongedyk morfar är Ygram. Sandra Lenngren är ägare. Tiede stog ca 1,5 månad hos mig i somras och ur det samarbetet sprang idén att jag skulle visa upp Tiede för Svenska Frieserföreningen under SIHS.

Bild till blogginlägg


In action på uppvisningsbanan.

Tiede har varit väldigt duktig idag. Miljön är rörig och vi har ingenstans att rida fram. Jag tjuvade in mig lite på framridningen till tävlingsbanan innan vår första uppvisning, men till den andra blev det trav i stallgången…
En något spänd Tiede tyckte att en del grejer runt banan var lite läskiga, men på det hela taget så har det gått bra!

Bild till blogginlägg


Svart och snygg! Tiede väcker uppmärksamhet kring arenan!

Så, dag ett på Friends har avlöpt väl och imorgon åker jag, Mira, Lina och Katarina återigen in för ännu en uppvisning och sedan njuta familjematiné!

Bild till blogginlägg


Svart, snygg och…. suddig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *