Kategorier
Ej kategoriserad

4:a i Lövsta Future Challenge-kvalet på Strömsholm

Av Märit Olofsson Näss - 1 april, 2017 | 0 kommentarer

I dag reds den första av fem kvalomgångar till Lövsta Future Challenge-finalen som går på Friends (SIHS). Glädjen är idag fantastikt stor över Strolchi och hans superfina inställning till jobb, dressyr, tävling och att alltid vilja vara till lags!!! Vi presterade en fin och säker runda i vår första Intermediare 2 tillsammans och kom 4:a!!!!

Bild till blogginlägg


Fin-fin i röd rosett och med en LFC-plakett i belöning!

Klart att det finns mer att hämta och lite trött var Strolchi såklart efter förra helgens två Grand Prix-placeringar i Finland. Vi har därför mest ägnat veckan åt vila, skogturer och lite jogging och det gjorde att min tappra Stolle-Boll orkade göra en såpass fin insats idag 🙂

Bild till blogginlägg


Vi är i ett fint flyt just nu, bara att åka med och passa på att njuta!

Bild till blogginlägg


Full koncentration på banan!

Dagens ritt innehöll egentligen inga missar alls, lite svag piaff kanske, men jag valde att inte trycka på när han kändes lite matt utan red på säkerhet istället. Poängen blev 66,8% vilket var en bit under vad jag trott, men som sedan förklarades av en väldigt låg domare (64% mot 68 och 69 av de andra två), men vad gör det när det räckte till en härlig 4:e placering i klassen!!!

Bild till blogginlägg


Pris och beröm av Lars Andersson, klart vi är glada!!!

Nu gäller det bara att vi får vara hela och friska och fortsätta leverera fina rundor, de fyra bästa ekipagen får rida i Friends i november! Fortsättning följer alltså….

Bild till blogginlägg


Kloka ord!!!

Läs mer om Lövsta Future Challenge här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *