Kategorier
Ej kategoriserad

GP-kür och sommarponnyn Minette!

Av Märit Olofsson Näss - 26 juni, 2017 | 0 kommentarer

Nu är vi hemma och har landat efter en härlig midsommarhelg i skånska Everlöv på superfina tävlingar. Efter att ha kommit hem först 02:30 i natt har vi haft en hektisk dag med massa fix, bland annat ”sanering” av lastbilen och levererat den till Enköping för service inför Falsterboresan om två veckor!

Igår gav jag och Strolchi oss ut i hetluften i Grand Prix på riktigt via Live Arena & Dressage Power Grand Prix Tour i stenhård konkurrens bland etablerade GP-ekipage!!!

Bild till blogginlägg


Så kul att rida kür och jag gillar verkligen min musik massor!

Planen var att ”ta oss runt” på ett lugnt och fint sätt trots all musik (egen och andras kürmusik) på hög volym och Strolchi fick en vadderad mössa på sig för att hålla sig cool. Planen höll bra och jag är väldigt nöjd med vår insats. Tyvärr rätt mycket missar som kostar en del och jag fick planera om lite för att hinna göra om några rörelser vi inte fick till.

Bild till blogginlägg


Nu börjar vi bli varma i GP-kläderna 🙂

Det blev rätt bra trots omplaneringen och procenten 66,5 finns det mycket mer att lägga till när allt stämmer bättre och detta kommer bli en riktigt bra kür med mera erfarenhet. Domarna var heller inte helt ense och procenten skilde sig ända från 64 till 69,5, men vi tränar vidare och kommer igen.
Vi placerade oss 10:a i klassen, men det var bara 0,6% upp till 5:e platsen så snacka om tight mellan ekipagen 🙂

Bild till blogginlägg


Mira, Lina och härliga lilla Minette!

Idag har vi hämtat Miras och Linas sommarponny Minette! Hon bor och arbetar till vardags på Djursholms Ridskola, men ska nu bo två veckor hos oss och Mira och Lina är överlyckliga!!! 22-åriga Minette är en perfekt läromästare i allt från ridning till stallskötsel och vi ska nu ha två härliga veckor i stallet tillsammans med denna prinsessa. Tack snälla Eva Ulf för lånet av din pärla!

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *