Kategorier
Ej kategoriserad

Mira, Pashe och Rillan!

Av Märit Olofsson Näss - 14 oktober, 2019 | 0 kommentarer

Vilken hästhelg vi har haft, jag och tjejerna!!! Massa ridning och tävling och vi har spenderat större delen av helgen med träning, tävling och hästmys. I går (söndag) tog vi oss till Hallsta Ridklubb och en klubbtävling, för Miras och Pashes andra start tillsammans i ännu en LC:1.

Bild till blogginlägg


Detta kollage sammafattar vår förmiddag på ett härligt sätt!

Mira red super duper-bra och vår heta kanonkula Pashe höll sig i skinnet och de presterade en jättefin runda ihop. De fick hela 67,5%, sitt livs första 8:a i protokollet och en fin rosa rosett! Stolt mamma är bara förnamnet, jag är verkligen ”Proud Mary” 🙂

Bild till blogginlägg


Liten Mira har blivit stor och västa snygga dressyrryttaren!

Lina vill inte tävla, i alla fall inte än, men är ständigt med som fotograf, filmare och supporter och så rider hon gärna själv en liten tur!

Bild till blogginlägg


Linas tur att få en tur, efter start!

Senare samma kväll åkte jag till Eskilstuna Ryttarförening för att rida en Int 1 med Rillan. Hon sköter sig verkligen superfint på banan numera, avspänd, cool, sätter inte en hov fel och ställer upp fint för mig. Igår var hon dock alldeles för trött och jag fick bokstavligen bära henne runt banan… Blygsamma 63% och en plats i mitten av ett starkt startfält där det krävdes över 66% för placering.

Bild till blogginlägg


Rillan från meeting i Hagfors i somras med både vinst i MB:5 och plac i MA!

Det var den sista starten tillsammans för mig och Rillan… Idag har hon lämnat stallet och åkt till en fodervärd för lättare motion och i vår skall hon tillbaka till sin ägare Kristy för en ny ”karriär”. Nu väntar avelsboxen för Rillan och hon har ju numera inte bara meriter från hoppbanan, utan även placeringar i MA-klass och godkända resultat i Svår klass!

Bild till blogginlägg


Tack fina Rillan och Kristy för den här tiden, vilket lyckat projekt det blev!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *