Kategorier
Ej kategoriserad

Int 1 och kür för Dockan!

Av Märit Olofsson Näss - 5 oktober, 2019 | 0 kommentarer

Igår var det dag två av tävlingar i Norge & Kristiansand och därmed Int 1 för mig och Dockan. Hon var verkligen super-duper fin och så härlig att rida inne på banan! Lugn metodisk, avspänd och fin på alla sätt! Tyvärr två oturliga och kostsamma missar, galopp i en travökning som ju är vår specialitet och omslag i galopp ökningen. Trots det lite över 65 % och utan missarna hade vi varit nästan uppe och nosat på placering!!!
Det är verkligen sjukt fina hästar här som går lilla rundan! Ett par av dem har gått Grand Prix och många är galet rörliga, säkra och starka. För placering krävs över 68, nära 69%.

Bild till blogginlägg


Superfin Docka i fredagens Int 1 🙂

Idag har jag och Dockan gått ut i Int 1 kür. Tyväär inte alls vår dag… Dockan var nog rätt trött och blev spänd och det är ingen bra kombo då det dessutom nu var mycket folk på läktarna (helg) och hög musik. Vi missade det mesta och jag fick ändra om för att hinna göra om det vi inte fått till och… Ja, det blev helt enkelt inte bra alls, så nu tar jag och glömmer denna ritt!

Bild till blogginlägg


Vacker häst och väldigt fin tävlingsplats, då får man fina foton!

Jag tar med mig de två fina inledande rundor vi fick till, med mig hem! Jag gläds åt den otroligt fina ridkänslan i Int 1 igår och så får vi hem och fortsätta styrketräna. Ibland glömmer jag ju bort att Dockan faktiskt bara är riden i 4 år och att vi behöver mer styrka och då kommer det att bli riktigt, riktigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *