Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan duktig i Kristiansand!

Av Märit Olofsson Näss - 3 oktober, 2019 | 0 kommentarer

I går kl 4 på morgonen avgick lastbilen från Edeby och vårt mål var Kristiansand i Norge och internationella 3-stjärniga dressyrtävlingar! Vi är denna gång världens gäng som rest till Norge, med i lastbilen, förutom Dockan, Jessica, Mira, Lina och jag åkte även Terese Klintsröm & Don Sanchez samt Louise Sätterman & Alex! Från Norska gränsen ”kompisåkte” vi dessutom med Cattis Hjärpe och Cerina E.

Bild till blogginlägg


På promenad i nya grimman från SD Design i norska Kristiansand!

Jag har denna resa blivit en lastbilserfarenhet rikare, då vi ca 5 mil från tävlingsplatsen fick punktering på ena bakdäcket på vänsteraxeln. Så det blev köra försiktigt sista biten och idag har jag varit på däcksverkstaden och fått ett nytt däck monterat. Tack och lov att lastbilen har två bakdäck på varje sida!!!

Bild till blogginlägg


Dockan tar efter Strolchi och laddar och blir knoppad liggandes 🙂

Idag red jag en St Georges med Dockan och jäg är otroligt nöjd med henne!!! Hon var väldigt fin att rida, avspänd och metodisk och även rätt så het. Då hon blir het så blir det lite ”av och på” och tex så blir serierna lite väl på. Men inga direkta missar och jag är så glad över alla 8:or på hennes travökningar!

Bild till blogginlägg


Vi flyger verkligen i travökningarna!

Totalt fick vi 66,4% och en placering i mitten av ett mycket tufft startfält där det krävdes över 68% för placering. Nu laddar vi om för Int 1 i morgon och så ska vi fira lite då både Cattis och Lollo fick GP-placeringar idag (4:a och 5:a) och Terese var första utanför med sin 6:e plats!

Bild till blogginlägg


Nöjda och glada efter vår fina ritt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *