Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan, Gnistan & Pashe på äventyr!

Av Märit Olofsson Näss - 13 april, 2020 | 0 kommentarer

En hektisk dag med massa häst, programridning & onlinetävlingar är till sist över, puuh!
Dockan och jag startade dagen med att rida vår nya Int 1 kür på Vilsta/Eskilstuna för Lotta Finstorp. Dockan var verkligen superduktig och den nya küren passar henne så fint i både program och musik och nu ska vi bara öva in oss ordentligt på den!
Tyvärr ett litet missförstånd i första galopp-piruetten som blev skritt och så fick jag lågt på ”treorna” med kommentaren räknemiss, fast jag är helt säker på att vi gjodre rätt antal steg! Men men… Så himla glad över 71% trots två låga betyg, bara poäng 7-8 i övrigt i programmet!

Bild till blogginlägg


Dockan i sin paradgren, ökad trav!

Därefter var det Gnistans tur att gå en LB:2 i en Online-tävling ordnad av Ridsportens Innovationer på Instagram. Gnistan var så mjuk och fin att rida och gick ett jättefint program! Han börjar verkligen bli vuxen och visar upp sig bättre för varje gång vi ”tävlar”.
Denna onlinetävling avslutas 14 april och sedan presenteras resultaten den 21 april och då kommer ett domarprotokoll till mig i DM på Insta.

Bild till blogginlägg


Duktiga Gnistan skötte sig jättefint i LB:2!

Sist ut denna dag var Mira med Pashe som red sin LB:1 i DressagePowers OnlineTour. De var så himla duktiga så mammahjärtat svämmade över! Attans så fint Mira har lärt sig att managera Pashe kanonkula och så fint program de fick till i sin LB-debut!!! Programmet är såklart filmat och inskickat till kval nr 1.

Bild till blogginlägg


Mira och Pashe som har en extremt spikrak utvecklingskurva uppåt!

Mira red fram tillsammans med Anna & Agnes Fredriksson (vars mamma Sara äger gård & ridhus där vi tränar) och de två tjejerna filmades också i LB:1 i Onlinetouren. Även de två superduktiga och här blev mitt tränarhjärta riktigt stolt då jag hjälper dem att träna!
Ska bli kul att se hur det går för dessa tre unga dressyrtjejer som redan nu visar sån skicklighet!

Bild till blogginlägg


Hela ponnyligan samlad!

Även Lina passade på att klä upp sig och styra igenom LD:1 med Pashe, även om hon inte är med i någon onlinetävling. Det gick jättefiint och även Lina har börjat lära sig att hantera vår heta Pashe-ponny! Skoj och nyttigt.

Bild till blogginlägg

Lina och Pashe, så snygga ihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *