Kategorier
Ej kategoriserad

Gnistan tar sig!!!

Av Märit Olofsson Näss - 25 april, 2020 | 0 kommentarer

Efter att FEI tagit beslutet att onlietävlingar är ”icke sanktionerade tävling” så har alla de evenemangen arbetats om till programträningar. Dvs utan att resultatlista presenteras eller priser delas ut. Doch får man en bedömning och ett protokoll och det är en välkommen sporre att hålla fokus och träning uppe, samt att för unga hästar (Gnistan) och ryttare (Mira) fortsätta få rutin under tävlingsliknande former. ( Läs om mer om detta här )

Bild till blogginlägg


Programträning idag och Gnistan tar sig verkligen!

Idag var det därför dags för Gnistan att följa med till Gripens Ryttarförening för att gå en LB:2 på en programträning. Det är så nyttigt för denne unga herre att få se nya miljöer, banor och ändå hålla fokus på mig och ta min ridning på banan!

Bild till blogginlägg


Snygga, svarta Gnistan blir mer och mer rutinerad!

Gnistan skötte sig otroligt fint och utöver ett galoppanslag i den andra travlängningen så gick han verkligen superbra! Vi blir mer och mer samspelta för varje ritt och jag lär mig alltmer hur han ska manövreras i en situation som är spänningsskapande.

Bild till blogginlägg


Härliga kommentarer och en riktigt fin procent!

Idag fick han idel lovord av domaren och belönades med hela 74,2%! Såååå roligt att han blir finare och finare för varje gång!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *