Kategorier
Ej kategoriserad

Luciadressyr online & Lussanträningar!

Av Märit Olofsson Näss - 13 december, 2020 | 0 kommentarer

En lyxvecka i coronatider med både Luciadressyr online för Mira & Lina, samt Lussanträning för Gnistan & Strolchi!!! Lycka de luxe i dessa pandemitider!

Bild till blogginlägg


Årets julfoto med tjejerna klart!!!

I går var vi i ridhuset med Pashe och både Mira och Lina blev filmade för Luciadressyr Online 2020, anordnat av Catrin Henriksson på Dressyrgården. Ett väldigt roligt och inspirerande initiativ i allt vintermörker, restriktioner och inställda tävlingar. Superroligt tyckte båda tjejerna!

Bild till blogginlägg


Glad Mira gjorde stor tumme upp efter sitt fina program!

Mira red LB:1 och så fint att både jag & Jessica blev alldeles varma i hjärtat. Fint på tygeln, bra vägar och inte en endaste liten miss! Så roligt att se Miras utveckling i sin ridning och vi kommer fortsätta hitta liknande evenemang nu under tävlingsstoppet för att hon ska fortsätta få rutin på att rida program!

Bild till blogginlägg


Fina Lina styrde LD och var superduktig!

Lina styrde sedan runt LD:1 och fick även hon till ett riktigt bra program! Dock tycker Pashe ponny att det blir lite tråkigt med så mycket skritt men det är bra att träna 21-årig ponnys tålamod också. Lina var väldigt glad och nöjd efter genomfört program och kanske kommer även hon att vilja varva upp lite 🙂

Nu är ritterna skickade (finns på Youtube, Märit Olofsson Nääs, för den som vill se) och vi väntar med spänning på bedömningar/protokoll!

Bild till blogginlägg


Så roligt att min fina, fina Strolchi tränar så fint!

Vi hann även med att ta oss till vackra Ledingenäs igår för förbundsträning med Strolchi. Det var superkul, då Strolchi är het och på hugget och så himla fin att rida på! Lussan var nöjd & glad och vi filade på lite delar ur Grand Prix-programmet och det är sååå nyttigt!

Bild till blogginlägg


”Du kan starta i morgon” tyckte Lussan och det är fint beröm när vi nu bara försöker ligga i ”väntläge” för att tävlandet ska kunna starta upp igen!

Tidigare i veckan var Gnistan som har fått åka på sin första träning i veckan. Vi tog oss till Strömsholm för att vara med för Lussan och det var superkul och nyttigt som alltid när Lussan är inblandad.

Bild till blogginlägg


Härlig som få och massor av talang! Gnistan kommer bli en stjärna!

Gnistan tog den nya miljön på ett väldigt fint sätt och visade upp sina fina galoppombyten, förvända galopper, enkla byten och öppnor i trav. Vi fick också bra hjälp i hur vi ska jobba vidare med att introducera travslutor på ett bra sätt! Ibland glömmer man bort att han bara är 5 år, han har talang som få och jag är lycklig som får matcha denna diamant!

Bild till blogginlägg


Duktig och cool i sin träningsdebut för Lussan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *