Kategorier
Ej kategoriserad

Stolpe ut…

Av Märit Olofsson Näss - 2 maj, 2021 | 0 kommentarer

Efter Gnistans fina insats på Strömsholm så var det dags för de rutinerade gänget Strolchi och Dockan att göra sina insatser. 

Bild till blogginlägg

Vi passar på att ta fina foton på vackra Stömsholm!

Dockan gick idag en Int 1 på ett fint avspänt och härligt sätt! Jag är jätteglad över att hon var så fin och ridbar inne på banan. Kanske att hon hade behövt spänsta på lite mer, men efter förra veckans heta galopprogram så kändes detta superbra! Nu kanske jag kan sätta lite mer tryck på henne inne på banan.
Bild till blogginlägg

Fina Dockan levererar fint i Int 1 och bara ett ”snubbel” från rosett!

Ett snöpligt snubbel i ”tvåorna” gjorde att vi precis missade placering i ett supertufft startfält. Vi kom 7:a med 65,8% och det var 6 placerade och snubblande nära upp till 5:e platsen! Duktig Docka levererade ännu en stabil runda, jag är så glad för henne!!!

Sen var det Strolchis tur att gå GP kür! Det är så roligt att han är på gång igen men vi är rätt ringrostiga och behöver hitta GP-flytet igen. Igår hade jag en runda i GP:n där han var överladdad och superhet och samtidigt lite spänd och inte helt framme för benen och då beslöt vi att efteranmäla och gå in i küren idag.
Bild till blogginlägg

Finaste Strolchi, så glad att vi är på banan igen!

Jag är väldigt nöjd med det beslutet för idag var vi mycket mer igång, samspelta och fick till ett mycket bättre flyt i programmet! Fina 68,5% (69 resp 70% av två domare värmer lite exta!) och en fjärdeplats men återigen första utanför placering. Så kan det gå, men jag är så himla glad att vi börjar komma i fin tävlingsform igen, hoppas verkligen att vi kan få vara hela och friska och att tävlingarna får forstätta arrangeras. Nu köör vi!

Här är några fina bilder från banan, tagna av Pierre Anderzon:
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *