Kategorier
Ej kategoriserad

Äntligen vår!

Av Märit Olofsson Näss - 12 april, 2011 | 0 kommentarer

Nu känns det äntligen som våren har kommit på riktigt! Fantastiskt fin eftermiddag i stallet igår med 17 grader varmt, strålande sol och Zky var jättefin att rida 🙂

Vi hade också en riktigt bra helg! I lördags så firade vi min brors födelsedag (han fyller i och för sig inte förrän på lördag 16 april) med bowling och middag på Ballbraeker på Gärdet. Det var jättekul att bowla, det var länge sedan sist, väldigt god mat och framförallt supertrevligt att träffa alla, släkt och vänner! Stort GRATTIS på födelsedagen Pelle och tack för en toppen-kul kväll!

I söndags bar det av till Enköping och 5-årsklass för Strolchi. Han var verkligen jättefin! Lite små-trassel här och där, men denna gång var det inte samma saker som trasslade som i Högbo, typiskt unghästar 🙂 Tyvärr väldigt låga domarpoäng (69,2%), men det var inte helt oväntat eftersom det var samma domare som höll oss lågt på 4-årstestet. Det som värmer gott från dagens övning var att det kom flera som sett oss på banan och tyckte att Strolchi är en fantastisk häst med otrolig gång och utstrålning! Vi tränar vidare mot nya utmaningar!
Film på Strolchi från söndagens ritt: http://www.youtube.com/watch?v=ep9n5VJbk9k Jag har just beslutat att ta påsk-lov nästa vecka! Ska bli skönt med lite ledigt och vi passade på att boka in en mini-semester. Vi ska kryssa till Tallinn hela familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *