Kategorier
Ej kategoriserad

Bröllopshelg i skärgården

Av Märit Olofsson Näss - 11 september, 2011 | 0 kommentarer

Jag och Hans har tillbringat helgen på ett alldeles fantastiskt bröllop i skärgården! Våra goda vänner Micke Broomé och Annelie Stolz gifte sig igår (lördag) i Ingarö kyrka. Allt var verkligen superfint! Vackert väder och brudpar, fin klänning och en trevlig ceremoni (även om jag tycker kyrkobröllop är lite högtravande så är ju miljön vacker!).

Bild till blogginlägg


Brudparet hukar sig för ris-regnet!

Efter kyrkan så fick vi alla ca 40 gäster åka chartrad båt till hemlig ö i skärgården för bröllopsfesten. Under denna båtresa var jag och Hans ansvariga för drinkar och tilltugg. Det flöt på riktigt bra! Hahaha, vad vitsigt det blev då! Vår eminenta toastmaster Per Arvidsson ordnade med trevliga mingel-lekar och ett quiz om var vi vart på väg. Det visade sig att vi festen skulle vara på ön Rögrund.

Bild till blogginlägg


Hans och Per i kyrkbänken.

Väl framme så bjöds det på god middag med tillhörande dryck, fina tal, roliga sånger och alltså helt enkelt en fantastisk kväll! Per var jätteduktig som toastmaster, men så har han ju också mycket rutin från teknolog-tiden 🙂
Efter middagen blev det vals och sedan dans till kl 3 på natten! Oh, så kul vi hade! Idag är livet lite segare, men har i alla fall fått god frukost på Rögrund, en prommenad på ön och se krokodilen som finns på öns södra spets och så en fin båttur hem! Har även hunnit rida lite hästar nu på kvällen. Tack fantastiska mormor Katarina som tillbringade helgen med Mira och Lina! Jag tror att de hade det mycket roligare hemma med mormor än om de varit med oss!

Bild till blogginlägg


Hans & krokodilen på 6,5 m!!! Dock inte så farlig som man kan tro 🙂

Nu väntar en tjej-vecka, eftersom Hans åkt upp till Dalarna för att jaga älg. Jag börjar jobba och Mira och Lina ska gå heldagar på dagis. Så ska ju alla hästar tränas och Dorten ska gå Djursholmstävlingen till nästa helg!

Bild till blogginlägg

Mira med sin favorit-häst, Tomas. Han är såklart döpt efter ”riktiga” Tomas på Järfälla RC!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *