Kategorier
Ej kategoriserad

Hästbyte

Av Märit Olofsson Näss - 28 januari, 2012 | 1 kommentarer

I dag har det bytts hästar! Jag fick Strolchi och Jessica fick Nils 🙂 Hehe! Eller inte riktigt så då…. Jag skulle ju aldrig byta bort min superfina urgulliga Nils och inte Jessica sin ögonsten Strolchi heller, men bytlånas är okej!

Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg


Nils hos Jessica (grannbox med Spirit) och Strolchi installerad i mitt stall!

Nils ska få ett par veckor hos Jessica för att få lite omväxling från ridhuset, som ju oftast jag trimmar i och Kristofer hoppar honom i. Han ska få gå ut i skogen, jobba lite lätt på utebanan och löshoppa en gång i veckan. Blir jätteroligt och nyttigt för Nils med lite omväxling! Han har sista månaden utvecklats ortoligt fint! Han hade en period av lite treårs-trots i november/december, men efter det har det låssnat ordentligt. Han går i bättre form, mer genom ryggen och blir allt starkare hela tiden. Han gör också fina förvända bågar (stora) och går fint sidvärts! Han gjorde även ett mycket fint hopp-pass igår hemma i vårt ridhus med duktiga Kristofer-robin i sadeln 🙂 Film på Nils finns här! Strolchi får nu vara ett par veckor hos mig på dressyrläger. Vi ska intensiv-trimma på de tillkommande rörelserna för årets sexårs program. Öppna, sluta och galoppombyten. Detta blir kul! Han lär sig fort den lilla stjärnan, så det ska bli roligt med lite intensivare träning nu 🙂

Dorten och Zky ska båda få träna på program imorgon, det börjar ju dra ihop sig mot tävling så nu ska ”ring-rosten” bort!!!

En kommentar till “Hästbyte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *