Kategorier
Ej kategoriserad

Nils flyttar hem igen

Av Märit Olofsson Näss - 26 februari, 2012 | 0 kommentarer

Idag har Nils fått avsluta sitt ”sportlov” hos Jessica och flytta hem igen. Det ska bli jättekul att sätta igång med honom igen! Han var så fin och duktig innan han åkte till Jessica, så det var säkert välbehövligt med lite avbrott i dressyrträningen. Hos Jessica har han fått gå mycket i skogen, på utebana och löshoppa, så nu är det dax för mig att trimma igen!

Bild till blogginlägg


Nils på Flyinge i höstas.

Det betyder att vi åkte ner till Eskilstuna med Strolchi (och tog Nils med hem) som varit hos mig 4 veckor för på intensiv-dressyrläger. Han har verkligen varit jätteduktig! Tagit jobbet riktigt bra! Han blir bättre och bättre på att byta, även om han ibland lägger in lite extra-effekter och byten som kanske inta alltid var mitt initiativ, så känns det som det nog hinner bli säkert till april-maj. Skolorna gör han superfint, och så han travar!!! Som om han hade gummitofflor under fötterna! Vi tränade för Lars i tisdags och fick många fina omdömen, kul, kul! Nu får han lite vila från dressyren, så tar vi tag i det om ett par veckor igen.

Bild till blogginlägg


Mira och Lina passade såklart på att rida på Lilleman hemma hos Jessica i Eskilstuna!

Bild till blogginlägg


Så hittade de ett par snälla ”hästar” i sadelkammaren oxå 🙂

Min mors ”julklapp” Spirit bor ju oxå hos Jessica, så vi passade på att klappa på honom oxå. Han tar sig fint den lille 2-åringen!

På tisdag är det återigen träning för Lars, denna gången är det Dortens tur. Till helgen är det dags för säsongens första tävling, Int 1 i Södertälje med Zky & Dorten. Ska bli kul att komma igång igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *