Kategorier
Ej kategoriserad

Alla hjärtans dag!

Av Märit Olofsson Näss - 14 februari, 2012 | 0 kommentarer

Idag är det alla hjärtans dag och jag vill inleda bloggande med att önska er alla en fantastiskt fin dag! Såklart ska man vara rädd om sina vänner, nära och kära varje dag, men det skadar inte med lite extra uppmärksamhet idag 🙂

Bild till blogginlägg

I torsdags var jag med Dortmund på förbundsträning. Det är så roligt att vi för varje gång (träningarna är en gång i månaden) har gjort många små framsteg! Jag får beröm av Lussan varje gång att form och styrka blivit bättre och därmed även alla rörelser. Vi siktar nu på att komma till start i Int 1B till april-maj cirka. Om vi nu får vara hela och friska och fortsätter utvecklas i rätt riktning!

Just nu pågår WC-tävlingar i Wellington i Florida, USA. Min fantastiska vän, tränare, mentor och idol Tinne Vilhelmson-Silfvén skördar stora framgångar hela tiden, jättekul! Vad som också är väldigt roligt är att i helgens Grand Prix (nya OS-programmet) så var hästen på andra plats den svenska D-Niro. Denna häst har jag förmedlat till sin nuvarande ryttare i Kanada, från Maria Sjöblom i Norrtälje, via Egbert Kraak i Holland! Härligt med en så lyckad förmedling!

Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg


Maria Sjöblom & D-Niro (e:De Niro – Napoleon)

På lördag ska jag åka till Tullnäs Gård i Norrtälje och hålla träningar. Ska bli jätteroligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *