Kategorier
Ej kategoriserad

Flytt och Lussanträning

Av Märit Olofsson Näss - 23 september, 2012 | 0 kommentarer

Söndag igen och en ovanlig vecka är över. Det har varit den första veckan i mitt nya liv som ensamstående småbarnsmamma. Jag och Hans har separerat efter en lång tid av katastrofalt dåligt förhållande med väldigt olika viljor och inställning till livet. Förra söndagen flyttade jag in i mitt nya jättefina hus! 78 kvm i ett plan, ett gästhus på 20 kvm, ett förråd (eller kanske lekstuga?!?) på 15 kvm och en urmysig tomt på 2300 kvm med bla två uteplatser med permamenta party-tält!!!
Det ligger dessutom mycket strategiskt 500 m från vårt gamla hus som Hans behåller och granne med mormor Katarina!!!

Bild till blogginlägg


Här är min nya urgulliga och mysiga hemvist!

Jag har haft barnen denna första vecka i nya huset och vi har packat upp, möblerat, skruvat möbler mm, mm. Vi har oxå passat på att mysa en massa och tjejerna är överförtjusta i sin nya säng! Det är en våningssäng där undre sängen är 120 och överslafen 90. Perfekt tänkte jag, de sover nere och jag uppe, men det tyckte Mira och Lina absolut inte, så de sover lyckliga i överslafen 🙂

Bild till blogginlägg


Tjejerna har hjälpt oss massor i stallet under helgen 🙂

Lördag och söndag har det varit förbundsträning på vackra Ledingenäs för superduktiga Lussan. Det har varit otroligt roligt, nyttigt och inspirerande, som vanligt!!! Jag har ju inte varit på Lussanträning sedan i mars… Dorten var väldigt duktig och det fungerar allt bättre med piaff och passage. Nu kan vi träna på kvaliteten i rörelserna och inte bara på att det ska bli piaff/passage 🙂 Superkul!
Alla andra GP-rörelser utför han väldigt fint så det känns toppen att piaff/passage börjar arta sig!

Bild till blogginlägg


Nöjd och trött Dortmund efter andra dagen av hård träning!

Veckan som kommer blir intensiv med träning måndag för Strolchi och Moonshine för Bo Jenå och på tisdag tränar jag och Strolchi för Lars Andersson. Utöver det så håller jag en del lektioner och ska rida intensivare på alla mina hästar samt börja packa inför Flyinge. (Veckan utan barn, då allt annat ska hinnas med…) Nästa söndag bär det av till avelschampionetet i Flyinge med Moonshine och Strolchi! Vi blir ett helt gäng som åker ner i lastbilen och så ska Mira och Lina med för första gången. Härligt, härligt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *