Kategorier
Ej kategoriserad

Volkswagen och Viccamaro

Av Märit Olofsson Näss - 21 oktober, 2012 | 0 kommentarer

Jag har haft en härlig vecka och helg med Mira och Lina! Det är verkligen full fart på tjejerna hela tiden och vi har jättekul ihop. Jag har ju även ett varannan veckas liv på jobbet och jobbar långa dagar på min barnlediga vecka, vilket gör att jag kan ha lediga fredagar då barnen bor hos mig 🙂 Jättemysigt att avsluta vår vecka med en tredagars helg ihop!

Bild till blogginlägg


Mira och Lina på favoriten Tomas!

Bild till blogginlägg


Lina på Tomas och Mira på Cajsa

I veckan som var så har vi bland annat hunnit vara på Bamsegympa och hälsa på hos Järfälla Ridcenter två gånger för att rida Tomas (i tisdags) och i fredags fick de rida varsin häst, Tomas och Cajsa. De turas om att rida på hästarna, favoriten är ju Tomas som båda helst vill rida hela tiden!
Vi har även fått en ny familjemedlem i dvärgkaninen Milou. Svart, liten och hur söt som helst, Mira och Lina är överförtjusta i vår gulliga Milou!!!

Bild till blogginlägg


Nyinflyttad i familjen: kaninen Milou. Tjejernas nya kelgris 🙂

I går (lördag) var jag och tjejerna och jobbade på Volkswagen i Täby, som ju är min sponsor. Det var invigning på den nya anläggningen med stort jippo, kampanjer och underhållning. Jag träffade många av de som arbetar där, minglade och pratade bilar, trailers oc körkort. Supertrevligt! VW sålde en hel del bilar oxå 🙂

Bild till blogginlägg


Min nya bil har kommit, stripad och klar, nu väntar vi bara på dubbdäcken!

Bild till blogginlägg


Full fart på busungarna på Volkswagen-jippot!

Idag har jag varit i Farsta och tävlat med stallets nyaste tillskott, 5-åriga Viccamaro. Han är tidigare bara hopptävlad så detta var debuten på dressyrbanan! En mycket bra debut, då han skötte sig mycket fint och var avspänd och ridabar i båda klasserna.
Vi stardae med en LB:0 som vi vann på 67,5% och följde upp med en 4:e placering i LA:1 på 64,2%! Vi tappade en hel del poäng på att vi inte kan ryggga, men det är ju bara att träna på! Det känns väldigt skönt att han tog så lätt på tävlingsatmosfären. Nu kan vi träna vidare hemma på styrka och form och behöver inta flänga runt för att ”träna på att tävla”!

Bild till blogginlägg


Vicke får fin blågul rosett i debuten!

Bild till blogginlägg


Vickes ägare Veronica hade gjort nya fantastiska ”pärl- och glitterbullar” till tävlingen vilket uppskattades massor av Mira och Lina.

En fullspäckad vecka väntar nu, då jag lämnar barnen till Hans i morgon. Massa häst och ridning, bla träning för Lars på tisdag och för Lussan fredag-lördag, jobb, i morgon ska jag på fotboll med min far och min bror, bio på torsdag, mm, mm. Bäst att gå och lägga mig, så jag orkar med veckan 🙂

Bild till blogginlägg


Nils, som vilar sedan Flyinge-resan fick välförtjänt behandling av kiroprakror Kicki Lanefelt i torsdags. Bästaste stallkompisen Minna håller i 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *