Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi segrar i MA:1!

Av Märit Olofsson Näss - 1 maj, 2013 | 0 kommentarer

Vilken underbar första maj det blev!!! Jag och Strolchi startade vår tredje MA:1 i karriären och slog till med en härlig seger! Vi var idag i Surahammar och det var även säsongsdebut på utomhusbana. Strolchi var lite trött, men väldigt fin att rida på. Tyvärr kraschade vi en piruett, men annars kändes de flesta rörelser mycket säkrare och stadigare än i Brolöten. Vi fick fina 67,2% och vann klassen! Härligt fina poäng för oss, Strolchi är ju endast 7 år och helt ny i MA-klass. Men han är verkligen en härlig ”danspartner” som alltid vill göra sitt bästa. Svårt att inte älska denna lilla ”gummi-boll”!

Bild till blogginlägg


Fina Strolchi med blå-gul rosett!

Jag hade även en riktigt bra morgon med Viccamaro i Solna. Vi startade MB:2 och idag var ridbarheten och känslan tillbaka igen! Han var sååå mycket finare mot i fredags (Ekeby) och vi hade riktigt kul inne på banan 🙂
Ett par missar drog tyvärr ner totalbetyget, men vi satte i alla fall båda galoppombytena i dag. Inte illa av en 6-åring! Vi fick fina 64,3% och snubblande nära vårt första Falsterbo-kval… Endast 3 ynka poäng upp till 65% och kvalgränsen och lite av ”stolpe ut”, men snart är vi där!

Bild till blogginlägg


I galopp på framridningen. Vicke blir allt finare att tävla 🙂

Vi har med andra ord haft en härlig dag med mycket häst, tävling, fint väder och fina framgångar. Det är ju alltid lite speceillt att vinna! Nu är vi alla trötta (gick upp 5 i morse), men mycket nöjda med dagen!

Avslutar dagens blogg med ett stort tack till två hjältar i mitt team: Jessica som äger Strolchi för all grooming, support, tips och avstämning, fina kort till bloggen och för att du är en underbar människa! Mamma Katarina som hjälper mig med Mira och Lina så att mitt ”hästliv” blir möjligt att kombinera med barnen och såklart för all övrig support som em mamma står för 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *