Kategorier
Ej kategoriserad

Djurgårdstävlingen!

Av Märit Olofsson Näss - 18 maj, 2013 | 2 kommentarer

Denna helg är det nationella tävlingar på Djurgården vid Kaknästornet. Dessa tävlingar är en härlig och väldigt fin tradition med klasser från MB till GP varje år i mitten/slutet av maj! Utöver att det är en väldigt fin tävlingsplats och mycket välarrangerat så brukar prisborden digna under alla fina priser man får som placerad. Så även i år!

Bild till blogginlägg


Vicke på gröna sköna Djurgården!

Jag startade Vicke i MB:2 för att återigen försöka rida på kvalprocent till Falsterbo. Strolchi fick även han ”tagga ner” lite och gå MB:2. Detta för att han inte ska behöva spänna musklerna på banan hela tiden och gå MA och allt det nya och svåra som kommer där.

Bild till blogginlägg


Fin halt och sedan ryggning (som är svårare)!

Först ut var Vicke och han var verkligen superduktig idag! Tävlingsbanan på Djurgården är rätt svår, då allt är så nära banan och mycket som händer runt omkring (ibland fotbollsmatch, bröllops-eskort mm. mm.) Han var riktigt fin och ridbar inne på banan och det mesta flöt på riktigt bra! Tyvärr var en galoppvolt i ett lite ”läskigt” hörn och där blev det tvär-krasch… Men i alla fall en riktigt fin känsla inne på banan idag! Vi fick 62,7% och hamnade i mitten av klassen.

Bild till blogginlägg


Strolchi i fin galopp!

Sist ut i hela klassen var jag och Strolchi. Han var ganska så laddad och på hugget idag. Plus att han gick hela tiden och laddade för att göra mycket svårare saker än vad som är i MB:2 (piruetter, serier, slutor mm)! Ett par missar, men totalt ett fint program och det var nyttigt att rida ett program där han måste vänta lite på mig.
Vi fick 70, 2% och kom 4:a bland en många väldigt fina ekipage! Och vi fick oxå en himla massa fina priser 🙂

Bild till blogginlägg


Härlig travökning!

Nu laddar vi om inför nästa helg, då det blir årets första meeting och lastbilsresa till Bollnäs!

%1$s kommentarer till “%2$s”
2 kommentarer till “Djurgårdstävlingen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *