Kategorier
Ej kategoriserad

Fin andraplats i St Georges!

Av Märit Olofsson Näss - 9 maj, 2013 | 0 kommentarer

Det börjar nästan bli tjatigt, men attan vilket flyt vi är inne i, jag och Strolchi! Idag var vi på Järfälla ridcenter och red vår andra St Georges i karriären tillsammans. Och idag var han riktigt fin, lilla Stolle-boll 🙂

Vi lyckades i och för sig med konststycket att byta galopp i inridningen… Han blev lite het och sned och jag kickade till lite för att räta upp honom och då gjorde han ett fint byte. Kostsamt i poäng, men känns okej att missa en sån grej och sätta alla svårigheter. Vilket vi gjorde idag! Vi fick till ett superfint travprogram och satte båda serierna, om än lite hetsiga. Piruetterna blev okej, lite tvådelade men med 6-6,5 i betygen i alla fall. Härligt skönt att få en bra runda då vi ju ännu bara tränar på att bli bra på St Georges! Han är ju bara 7 år och redan helt fantastiskt duktig i MA-klass!

Bild till blogginlägg


Prisutdelande domare, Eva Kristiansson som gav oss hela 69,6%!

Vi fick 67,1% och kom 2:a i ett tufft och högklassigt startfält! Vilken lycka!
Jag är verkligen så fantastiskt glad över att jag får träna, matcha och tävla stjärnämnet Strolchi. Jag har sagt det förr, och säger det igen, han kommer att bli riktigt bra, gummibollen Strolchi!

Bild till blogginlägg


Finaste Stolle med fin blå rosett 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *