Kategorier
Ej kategoriserad

Sundsvall dag 2

Av Märit Olofsson Näss - 1 september, 2013 | 0 kommentarer

Efter en otroligt regnig natt så fortsatte tävlingarna i Sundsvall. Jag sov tyvärr väldigt dåligt i lastbilen från kl 3 i natt då smattrandet på taket började och jag tror att hästarna oxå sov dåligt under sitt plåttak….

Bild till blogginlägg


Strolchi och jag i den underbara naturen vid anläggningen i Sundsvall!

Strolchi gick i dag St Georges. Travarbetet var som vanligt mycket fint, men i galoppen trasslade det mesta. Han blev lite sådär spänd och trött samtidigt och då hittar han på en hel del grejer på egen hand. Gissar lite… Med ungefär 5 st ordentliga missar i programmet så får jag ändå vara nöjd med 65,4% och en andraplats endast 4 poäng efter segraren. Vi kan så mycket bättre och kommer igen till nästa gång!

Bild till blogginlägg


Dorten ”in action” i Int 1B!

Dorten gick idag en Int 1B. Tyvärr var vi bara två startande i klassen, så det blev ingen klass, men vi fick rida och fick en bedömning i alla fall. Dorten och jag kom igenom med lite varierande resultat. En del saker blir riktigt bra och en del lite pannkaka. Piaff och passage gick sådär, men han behöver fortfarande bli starkare. Tyvärr missade vi bytena i varje, som är hans paradnummer, det kändes som vi fastnade i ett ”hål” på medellinjen och då kom ”ettorna” av sig. Synd. 62,9% blev det och det är väl en helt okej ”ombebut” då vi ju debuterade denna klass för 1 år sedan innan hovbensfrakturen. Vi gör ett nytt försök i klassen på Lejondal på torsdag!

Länk till artikel om oss i Tidningen Ridsport!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *