Kategorier
Ej kategoriserad

Seger i Sundsvall

Av Märit Olofsson Näss - 31 augusti, 2013 | 0 kommentarer

Denna helg spenderar jag, Katarina och Jessica i Sundsvall med Strolchi och Dortmund. Som vanligt är det härligt att komma till Sundsvalls RK som har en väldigt fin tävlingsplats med välordnat arrangemang. Detta är en tradition för oss! Tyvärr är det väldigt får startande här i år….

Strolchi inledde dagen med en mycket fin runda i MA:1. En kraschad ryggning drog tyvärr ner poängen en del och vi slutade på blygsamma 66,7%. Vi kom med det 2:a av 3 st i denna lilla klass, som bara hade en placerad. Vi var hårfint efter segraren Alva Lander – Diablo K trots att två av domarna hade oss som segrare.

Bild till blogginlägg


Duktig Dorten med fint segertäcke!

Näste man ut var Dortmund. Han gjorde sin vana trogen en superfin runda utan en endaste miss någonstans. Vi fick fina 69,9% och med det vann vi överlägset med 6,1% marginal till 2:a placerad i klassen. Härliga Dorten är verkligen tillbaka med besked!

Vi har nu ätit en supergod middag i lasblien med min moster med familj som bor här i Sundsvall. Nu väntar sängen och en god natts sömn inför morgondagens St Georges med Strolchi och Int 1 B för Dortmund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *