Kategorier
Ej kategoriserad

Lag SM i Vallentuna!

Av Märit Olofsson Näss - 10 augusti, 2013 | 0 kommentarer

Denna helg är det lag SM i dressyr på Vallentuna Ridklubbs årliga Augustidressyr! Som vanligt välarrangerat och fint på alla sätt med ett extra plus för att Vallentuna alltid ordnar barnhörna med olika aktiviteter! Kul för MIra och Lina som är med på tävlingarna.

Bild till blogginlägg


Full koncentration innan start.

I år fick Strolchi den stora äran att gå i laget för min klubb, Djursholms RK och vi bildar lag ihop med Magdalena Skatt på Sir Dee och Eva Ulf på Cumulus. Djursholm har två lag med i SM och i det andra laget rider mina härliga klubbkamrater Lotta Audell, Sara Rubin och Eva Nihlbrink. Vi är alltså ett stort och glatt gäng som hjälper, supportar och hejar fram varandra!

Bild till blogginlägg


Härlig fart i ökad galopp! Fina Strolchi tar i allt han kan 🙂

Strolchi gjorde en härligt fin start i laget i går i MA:1. Han var riktigt fin och avspänd och gjorde nästan allt rätt! Vi hade två missar i form av en taktmiss i en travlängning (vattenpölar!) och han for iväg i ökade skritten (musiken drog igång med full kraft bakom oss). Så det var mest yttre omständigheter som var orsaken till missarna. Stolle var verkligen fin på denna svåra tävlingsbana! Vi fick fina 67,9% och kom trea i klassen dessutom var vi bäst i laget!!!
Magda – Sir Dee fick efter en väldigt spänd ritt 65,6% igår och Eva med Cumulus fick idag 65,4% i Int 1.

Bild till blogginlägg


Strolchi kämpar på i vattenpölarna!

Meeeeen, vi är i final!!!! Laget slutade på 4:e plats i lagklassen. Härligt härligt! Djursholms andra lag med Lotta, Sara och Eva gick också till final genom en fin 5:e plats! Verkligen superkul! Endast 5 lag av hela 25 deltagande lag går till final… I finalen rider två ryttare Int 1 och en ryttare St Georges. I mitt lag har bara Eva tidigare startat Int 1… Så jag och Magda har stött och blött vem av oss som ska debutera Int 1 i en lag SM final i morgon. Efter ordentligt analyserande så tar jag och Strolchi på oss uppgiften, vi kör Int 1 imorgon, någon gång ska ju vara den första och ingen minns en fegis 🙂

Bild till blogginlägg


Glad för Dortmunds fina come-back på dressyrbanan och placering (5:a) direkt!

I dag var det Dortmunds tur att åka till Vallentuna! Härliga Dortmund gjorde sin första start på 9 månader efter sin konvalescens för hovbensfrakturen i januari. Åh, så glad han var! Öronen framåt och så tuffade han på! Ett missförstånd mellan oss innan en piruett gjorde att det blev en halt före, men i övrigt inga missar alls! Han är ännu inte så stark som han var före skadan men ändå en härlig come-back! Vi fick fina 67,0% och en 5:e placering!

Nu laddar jag för lag SM-final med Strolchi (och debut i Int 1) och en St Georges med Dortmund i morgon!

Bild till blogginlägg


Bild från tidigare i veckan då jag Mira och Lina roade oss en hel dag på Gröna Lund! Här i kärlekstunneln som var Miras favoritattraktion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *