Kategorier
Ej kategoriserad

Hej då, Viccamaro

Av Märit Olofsson Näss - 28 augusti, 2013 | 0 kommentarer
Bild till blogginlägg


Vicke redo för avfärd. Mot Skåne!

I går lastade jag Viccamaro på lastbilen för färd till sin nya matte Birgitta Manojlovic Karlsson i Staffanstorp, Skåne! Birgitta kom och provred Vicke i början av augusti och det var en riktig ”match”. Birgitta och Vicke gillade verkligen varandra och efter att veterinärbesiktning och röntgen gått som en dans så startade arbetet med att skriva kontrakt och fixa transport.
Så i går vid lunch klev Vicke på lastbilen för att åka till Örebro, övernatta där och sedan i kväll (tisdag) anlända till Birgittas stall.

Bild till blogginlägg


Galopp, galopp!

Vicke kom till mitt stall för exakt ett år sedan och vi har verkligen haft ett fantastiskt år!!! Han hade då tidigare ägnat sitt liv mest åt hoppning och hans ägare Veronica Wåtz tyckte nu att det var dags att utbilda Vicke i dressyrens ädla konst. Jag är glad och stolt över att ha fått förtroendet att utbilda och tävla Vicke. Hösten ägnades mest åt grundridning och styrketräning och nu i vår har vi kommit igång med tävlandet på allvar. Från att ha varit ganska spänd och osäker på banan så gjorde Vicke riktigt fina och säkra rundor maj-juni. Detta resulterade i placeringar upp till och med MB:2, start i MB:3 och att vi var snubblande nära att kvala till Falsterbo! Saknades bara 0,1%… Vi hade även börjat förbereda oss inför MA-klass och träna lite piruetter, galoppslutor och Vicke gjorde flera fina galopp-serier i vart 4:e och vart 3:e!

Bild till blogginlägg


Fin trav på stubbåkern!

Vicke får nu en ny duktig ryttarinna att fortsätta utvecklas med på dressyrbanan. Jag önskar Birgitta och Vicke stort lycka till i framtiden! För er som vill fortsätta följa Vicke så bloggar hans nya matte också, här är länk till Birgittas blogg !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *