Kategorier
Ej kategoriserad

Fin fjärdeplacering i lag SM!!!

Av Märit Olofsson Näss - 11 augusti, 2013 | 0 kommentarer

Vilken galet bra dag det blev i dag!!! Jag med Strolchi, Magda Skatt med Sir Dee och Eva Ulf med Cumulus lyckades att komma fyra i finalen i lag SM! Det är verkligen härligt roligt att rida i lag och vilken fantastiskt fin sammanhållning vi har i Djursholm, i båda lagen! Det andra laget från Djursholm med Lotta Audell – Prima, Eva Nihlbrink – Fabian och Sara Rubin – Di Angelo lyckades också komma till final och red in på en 5:e plats!!!

Bild till blogginlägg


Hela DRK-gänget: Lotta, Eva N, Magda, jag, Eva U och Sara!

För mitt lag inledde Magda med en runda på 67,2% och sedan följde Eva upp med 65,4%. Sist i laget red jag med Strolchi som blott 7 år fick debutera Int 1 i en SM-final och på elittävling. Stort för lilla Strolchi! Detta var inte heller riktigt planerat, så i går kväll testade jag (hemma) att rida byten i vartannat steg, galopp-sax och helpiruetter för första gången med honom! Det kändes faktiskt helt okej efter det att styra in i klassen idag. Visst blev det lite trassel här och där, men med många riktigt bra rörelser också och på det hela taget så skötte sig Strolchi exemplariskt! Vi fick 66,6% och det gjorde att laget kom på 4:e plats! Superkul och vilken fin debut i Int 1! Mersmak 🙂

Bild till blogginlägg


Strolchi, vilken kämpe han är, men så var han trött efter debuten också!

Bild till blogginlägg


Magda, Eva och jag med våra fina SM-rosetter!

Efter detta så var det dags för Dortmund att ge sig ut i hetluften igen. Och som han gjorde det! Idag var all ringrostighet som bortblåst och han gick ett superfint program. Uppe i formen, mycket mer tryck och harmoni (mot igår) och inte en enda miss!!! Vi fick hela 70,4% och äntligen tog vi den magiska 70-procentgränsen (förutom i kür)! Vi kom med denna fina ritt 2:a i klassen!

Bild till blogginlägg


Dortmund är verkligen på gång igen!!!

Vilken fantastisk helg jag haft i Vallentuna! Fina välarrangerade tävlingar, supertrevliga funktionärer, jättegod mat och så har jag verkligen fina resultat med mig! Dortmund 5:a i MA:1 och 2:a i St Georges. Strolchi 3:a i MA:1 och 4:a i lag SM!!!

Tack alla ni som hjälpt mig att få ihop hela helgen med barn, tävling och även ”hemmastallet”.

Barnen har också ”deltagit” hela helgen och roat sig med saker som ansiktsmålning, vattenpöls-hoppning, spel, rita osv! 

Bild till blogginlägg


Mira fjäril och Lina kanin i lekhörnan 🙂

Bild till blogginlägg


Glada tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *