Kategorier
Ej kategoriserad

Jack placerar sig igen!

Av Märit Olofsson Näss - 29 juni, 2014 | 0 kommentarer

St Georges-debut för mig och Jack idag i Överby och idag var känslan mycket bättre än i går! Jag red fram ca 25 minuter och banan var mycket lättare då det regnat ordentligt på den inatt. Jag hade därmed väldigt mycket mer energi att rida på, även om han blir lite trött mot slutet.

Bild till blogginlägg


Laddar inför start!

Känslan under ritten var betydligt bättre, han kändes mycket smidigare och mer lösgjord mot igår. Inga större missar i programmet, men han behöver stärkas upp mera för att nå upp i de riktigt höga poängen.
66,2% idag och det är jag väldigt nöjd med!!! Det räckte till en fin 8:e placering i ett väldigt högklassigt startfält.

Bild till blogginlägg


Pölarna på banan bekom inte Jacke alls, här i fin öppna.

Bild till blogginlägg


Vit rosett i vår St Georges-debut känns som en bra start 🙂

Jag fick också väldigt fina domaromdömen som ”Kraftfull häst”, ”Det finns hur mycket som helst i hästen” och ”Kommer bli riktigt bra med mer styrka”. Vi jobbar på och redan nästa helg startar vi MA:1 och St Georges i Mariefred. Där kommer Strolchi att starta St Georges och Int 1. Ska bli kul att åka på meeting med två fina fuxar 🙂

Jag har även testat lite energibooster själv under denna helg och inte bara boostat hästarna. Jag har fått testprodukter från Enervit och tycker att det gav bra resultat! De var även väldigt goda 🙂
Jag ska fortsätta att prova produkterna under en period, kommer säkert väl till pass till helgen med fyra starter i ett varmt ridhus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *