Kategorier
Ej kategoriserad

Antares fortsätter leverera!

Av Märit Olofsson Näss - 22 mars, 2016 | 0 kommentarer

Efter en dag av välförtjänt vila efter helgens bravader var det dags för Antares att göra ännu en start! Denna gång en MC:2 i Enköping. Vi fick en hel del kostsamma missar, men den stora behållningen av dagens ritt att han var så otroligt fin att rida inne på banan. Avspänd men med bra tryck från bakbenen och väldigt framme för mina ben!!! En riktigt härlig ridkänsla gör att de ”dumma missarna” får mindre betydelse för utvecklingen av Antares för framtiden. Nu har jag något riktigt bra att bygga vidare på 🙂

Bild till blogginlägg


Härlig schwung och gung i Antares trav!

Procenten blev 68,1 och en 4:e placering och vi tar nu ett par veckors paus från tävlingsvbanan för att träna upp oss och kunna gå ut i MB på sikt!

Bild till blogginlägg


Tack bästa Minna Ahokas för fina bilder och grooming-hjälpen idag!

Sen händer det ju typ 100 saker till i hästlivet hela tiden… Direkt hem från tävlingen för att knoppa Jack och visa honom för en spekulant. En väldigt duktig och lång tjej som bara är 14 år som red Jack på ett väldigt fint sätt! Så roligt att se!

I morgon bitti bär det sedan iväg till Segersta för Jeanna-träningar med både Strolchi och Dockan. Ska bli jättekul, nyttigt och inspirerande! Sedan är ju Segersta en fantastiskt fin anläggning att träna på och det hjälper ju upp motivatinen ännu mer. Nu kör vi på!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *