Kategorier
Ej kategoriserad

Fina Jacke såld!

Av Märit Olofsson Näss - 27 april, 2016 | 0 kommentarer

Fina, härliga, ambitiösa och glada gentlemannen Cpt Jack Sparrow blev idag såld till Sofia Ridderstad och MarieLouise Lind i Eksjö Småland. Jacke var frisk och fräsch som en nötkärna vid dagens besiktning och hans nya ägare kunde ta med honom hem direkt efter kontraktsskrivning!

Bild till blogginlägg


Jack och Sofia innan det var dags att åka hem till Småland!

Sofia och Marie driver tillsammans On Top Dressage och tanken är att MarieLouise skall träna och tävla Jacke i framtiden. MarieLouise har redan meriter från ”Lilla rundan” och ”Lätt Grand Prix” med tidigare hästar och Jack får nu fortsätta att tävla på den nivå vi varit  på under våra år tillsammans.
För mig har det varit två fantastiskt roliga år med Jacke och hans otroligt varma och genuint kunniga och supertrevliga ägarinna Maya Richthoff. Jag har fått matcha och tävla och även arbetat med försäljningen av Jack helt uppbackad av Maya och som hon själv sa:
”Det som är tråkigt med att han ska säljas är att vi inte kommer ha något samarbete ihop”.

Bild till blogginlägg


Jacke och Maya, som ägt honom sedan han var föl.

Jag är så glad för de åren jag fått med Jack och alla fina placeringar och framgångar vi haft på tävlingsbanan och allt roligt vi haft ihop i träning, tävling, vardag, i med- och motgång!

Till sist önskar jag Jack och hans nya ägare all lycka och framgång tillsammans i framtiden och tackar Maya för ett superbra samarbete under dessa år 🙂

Bild till blogginlägg


Ett härligt kollage av min och Jackes tid tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *