Kategorier
Ej kategoriserad

Seger med en andraplats!!!

Av Märit Olofsson Näss - 10 april, 2016 | 0 kommentarer

Idag är jag så otroligt GLAD!!!
Jag har fått höra från flera kloka människor att en som häst som inte får luft, speciellt vid högpresterande tillfällen, ofta får mentala ”spår” av detta. Sant, så sant, kan jag nu verkligen konstatera. Det går även att vända denna ”mentala spärr” och att komma tillbaka! Idag känns som den dag då Strolchi verkligen kom tillbaka efter vår ”resa utan luft”!

Bild till blogginlägg


Full koncentration på framridningen.

Strolchi och jag var idag på Sgerstas nationella tävlingar och klassen var Int 1 kür. Jag erkänner villigt att jag, trots att jag hade en mycket bra känsla inför detta under hela dagen, var lite osäker på om vi var helt över våra ”spöken”.
Men åh så kul det var att rida på banan idag!!! Strolchi var glad, positiv, med mig på ett fint sätt och verkade väldigt glad över att inse att han kan andas på banan igen!!!
Vi hade en hel del missar, men vad 17 gör det, han var glad på banan igen! Och att han byter i varje på nåt ställe gör inget alls i det ögonblicket 🙂

Bild till blogginlägg


Strolchi var väldigt lösgjord, rörlig och fin idag!

Jag har nog aldrig varit så glad efter en start som idag, vi känns verkligen som vi är på väg tillbaka igen. Procenten blev hela 70,7 fördelade på 69,3 på det tekniska (väldigt bra med flera missar!) och 72 på det konstnärliga!

Bild till blogginlägg


70,7% gav oss en härligt fin andraplats i dagens klass!

Vi kom 2:a i klassen 0,9% efter ”omöjliga” Jeanna Högberg på Fiorucci HT, dock hade två domare mig som etta och den domare som hade mig trea hade Jeanna hela 5% före mig. Men idag spelar placeringen mindre roll, vi tränar på och är på rätt väg och det är det viktigaste av allt! 

Bild till blogginlägg


Aldrig har väl en andraplats tidigare haft en sån segersmak 🙂

Stort tack till hela min glada supporterskala (underbara stallkompisar m.fl) som hejjade fram oss och jublade som galningar efter ritten! Vilket otrologt fint stöd 🙂

Bild till blogginlägg


Antares och jag fick massa sol på utebanan. Härligt att det äntligen är vår!

Denna soliga vackra vårdag har även innehållit träning av både Antares och Dockan. Antares, som idag fick ett härligt pass i solskenet på utebanan, börjar byta riktigt fint nu! Snart blir det nog MB för honom!

Bild till blogginlägg


Jack vilar sig ordentligt i solen i hagen efter gårdagens debut i Int B. Söt han är 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *