Kategorier
Ej kategoriserad

Clinic för Bo Jenå!

Av Märit Olofsson Näss - 18 maj, 2016 | 0 kommentarer

En onsdag med guldkant på går mot sitt slut! Jag fick idag förmånen att vara med och rida på Bo Jenås clinic i Vällingby med min fina Strolchi. Härligt roligt att träffa superduktiga Bosse igen, jag har ju inte fått till någon träning för honom på länge nu.

Bild till blogginlägg


En fin kväll att fånga fina foton också!

Bild till blogginlägg


Strolchi travar & tar i allt vad han kan!

Vi visade idag framför allt St Georges- och Int 1-rörelser men fick även demonstrera början till det svåra, dvs lite piaff och introduktion till byten i varje. Strolchi skötte sig finfint och tyckte att nu ska jag minsann visa vad jag kan och klämde i med flera ”ettor” och många fina piaffsteg där vi egentligen bara skulle visa tendensen!
Jag kan ju inte annat än att vara glad åt att han nu börjar tycka att det svåra inte är så svårt och hoppas att vårt fina flyt håller i sig nu 🙂

Bild till blogginlägg


Vi fick visa lite piaffträning som också det gick galant.

Stort tack till Bosse för en riktigt bra clinic och (som alltid) fin hjälp, Marta Ridewear (ridbyxor och skjorta) samt Agria (lindor och schabrak) för fin sponsring av utrustning och till Annie Smith och Vällingby Ridskola för ett superfint arrangemang!!! Det blev som sagt en väldigt inspirerande onsdag!

Bild till blogginlägg


Bosse in action!

Dagen fylldes verkligen med hästaktiviteter då Mira och Lina hann med att rida lektion på Sigtuna Ridskola också. Mira red sin favorit Jojo och Lina fick sin favvo Milton, som kallas köttbullen!!!

Bild till blogginlägg


Koncentrerade tjejer innan lektionen börjar!

Bild till blogginlägg


Familjebild!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *