Kategorier
Ej kategoriserad

Vinst i Dressyrringen Int 1 kür!

Av Märit Olofsson Näss - 7 maj, 2016 | 0 kommentarer

Dags för tävlingshelg efter att förra helgen spenderats med en helt ”vanlig” semster i Moskva med besök hos min kompis Carola som jag umgåtts med sedan 6-års åldern och lekis!!! Härligt kul att se en fantastisk stad som Moskva, umgås med härliga väninnor och få ett break i vardagen och lika kul att idag återigen vara tillbaka på banan 🙂

Bild till blogginlägg


Back in business 🙂

Runsten Equestrian var värd för den 3:e kvaltävlingen i Dressyrringen Int 1 kür och den andra deltävling som jag och Strolchi deltagit i. Vi tog ju en fin andraplats i Segersta för en månad sedan och den följdes upp med en härlig seger på fina 71,4% idag!!!

Bild till blogginlägg


Rosett, täcke och otroligt fin tavla, tack Årsta Runsten för fina tävlingar och priser!

Strolchi blev väldigt spänd inne på banan idag och jag är därför väldigt nöjd med att vi kunde genomföra vårt program utan några större misstag trots den höga svårighetsgrad mitt kürprogram innehåller. Med så mycket spänning blev travskolorna lite väl raka och en piruett lite stor, men i övrigt kom vi igenom det mesta på ett bra sätt! Jag har till och med ändrat lite i programmet och vi gjorde en serie på böjt spår och även det gick fint!

Bild till blogginlägg


Full fart på ärevarvet!

Bild till blogginlägg


Posering i det vackra vädret, vilken härlig solskensdag!

Resan hem gick sedan väldigt lätt med en fin seger, en gigantisk rosett, ett täcke och en otroligt vacker tavla som pris! Jag gillar verkligen att rida kür och att sedan få vinna en kür är en extra bonus!

Bild till blogginlägg


Mira och Lina har varit med hela dagen och passat Ella….

Bild till blogginlägg


..och groomat Strolchi! Stora tjejer nu som gärna hjälper till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *