Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi vinner Int A!!!

Av Märit Olofsson Näss - 11 augusti, 2016 | 0 kommentarer

Duktiga, duktiga Strolchi gick så himla fint i Int A idag! Han var framme, lagom het och väldigt fin att rida i vår första start på Wermland Equestrian Games och vi fick till ett väldigt bra program idag. Kanske lite svag andra piaff och nästan taktning i ökade skritten, men i övrigt var han vädigt fin på banan och gav mig en riktigt bra känsla. Det börjar kännas bekvämt i piaff-/passageklasserna nu och som att vi ”kan det här”, helt underbart!

Bild till blogginlägg


Fina lilla Strolchi gav mig en härlig ridkänsla på banan idag!

Domarna gillade också vår ritt och vi fick den fina procenten 68,75 och vann klassen i hård konkurrens av Martin Ågevall, Carro Carlstedt bl.a.

Bild till blogginlägg


Poängrekord och seger i klassen, klart att vi är glada!

Bild till blogginlägg


Å så full fräs på ärevervet 🙂

Jag är också väldigt glad att jag kunde ladda om inför Strolchis start kl 18:44 och liksom ”tagga om” efter morgonens debut i LA för Dockan ca 9:30. Det blev en låång dags väntan…
Dockan gjorde en riktigt fin LA-debut med många höjdpunkter i programmet, trots att hon kändes lite osäker och som att det var lite svårt. Helt okej att tycka det är svårt om man bara 5 år!!! Trots ett par kraschade rörelser så fick vi 67,4% och  kom 3:a bara 0,4% från placering! Det här kommer att bli bra, jag gillar henne skarpt 🙂

Bild till blogginlägg


Fina Dockan kämpade väl i sin LA-debut!

I morgon får Strolchi tävlingsledigt för att ladda upp för vår laginsats i Int 1 på lördag. Dockan går ut i LA:3 igen och det ska bli kul att träna vidare på att bli bra och säker i klassen!

Vi har det härligt här på tävlingarna och träffar och umgås med alla våra hästvänner, grillar och mår bra! Idag anlände även fina Jacke (Cpt Jack Sparrow) som jag ju haft i mitt stall och tävlat i två års tid! Så himla kul att träffa honom och hans nya mattar, Sofia Ridderstad och Marie-Louise Lind och det ska bli kul att se dom ”In action” under helgen!!!

Bild till blogginlägg


Posering med Jace/Marie-Louise & Sofia/Milliano af Hvarre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *