Kategorier
Ej kategoriserad

Vi är klara för Friends!!!!!

Av Märit Olofsson Näss - 13 augusti, 2017 | 0 kommentarer

Helt galet, otroligt, makalöst och alldeles, alldeles underbart:
JAG OCH STROLCHI ÄR KLARA FÖR FINALEN I LÖVSTA FUTURE CHALLENGE PÅ SWEDEN INTERNATIONAL HORSE SHOW!

Bild till blogginlägg


Fantastiska Strolchi, han ger mig så många ”halleluja moments”

Detta var mitt stora mål och dröm för i år och vi har lyckats kvala in till detta trots att det kvarstår en omgång av LFC. Vi har verkligen räknat och räknat och analyserat och jag ligger nu 2:a i LFC och det finns bara två ekipage som kan rida om oss sista omgången, utan att jag ens är med! Fyra ekipage går till finalen i Friends och jag blir sämst 4:a!

Bild till blogginlägg


Denna bild ritade Mira till mig innan omg 2 i Lidköping, älskade lilla unge! Har inte vågat visa den förr…

Lyckan är total och vi kommer nu att lägga upp hela tränings-, tävlings- och vilo-planen för att försöka formtoppa till första advent. Ska bli så roligt att få rida min fantastiska lilla gummiboll på denna arena och under detta evenemang! Jag är så tacksam mot denna häst och allt han låter mig uppleva! Vi ska nu bara hålla oss hela, friska och fräscha (på benen!), vilket ju inte alltid är så lätt… Men ändå, så roligt att redan nu ha uppnått årets stora mål 🙂

Bild till blogginlägg


Fina fina Strolchi, nu travar vi mot Friends!

Allt detta blev klart efter det 4:e kvalet i LFC i Kimstad igår. En lite trött Strolchi (två GP från förra helgen i benen) kämpade tappert och trots en del missar på pga trötta muskler gav det oss fina 67,1%. Känns fint att vi ändå håller en så hög nivå, trots att vi har mycket kvar att ge både i kvalitet i rörelserna och i utstrålning.

Tyvärr blev det lite stolpe ut då vi kom 5:a och det var 4 placeringar och bara 0,4% upp till 2:a-platsen…. Men vad gör väl det en dag som denna?!? Kvalad och klar och så mycket att se fram emot!!!

Några bilder från gårdagens ritt:

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *