Kategorier
Ej kategoriserad

Dubbla poängrekord i Jönköping!!!

Av Märit Olofsson Näss - 7 augusti, 2017 | 0 kommentarer

Sista dagen i Jönköping bjöd både Strolchi och Dockan på två fina poängrekord så här långt i karriären!!! Härligt, härligt 🙂

Först ut var Strolchi som jag ju deltar i LiveArena & Dressage Power Grand Prix Tour med och därmed var det GP kür på schemat. Tyvärr trasslade det lite med några onödiga missar (bla ”ettorna”) på slutet och jag blev så grymt besviken över detta…. Men efter att ha sett vår uppvisning i efterhand (den finns på länken ovan) så inser jag hur fin han var fram tills trasslet på sluttampen!!! Och vi fick ju även jättefina poäng, 69,2% och det är vårt bästa resultat i GP-kür hittills!

Bild till blogginlägg


Strolchi i en härlig ökad trav!

Det är ju extremt hög klass på alla ekipage i denna GP-tour och för att segra krävs uppåt 76% och jag är så otroligt glad att vi placerade oss på 7:e plats i deltävlingen och nu håller en 9:e plats med en deltävling kvar (Strömsholm i september)!!! Det vore så himla kul om vi kunde ta oss ända till final!!!

Bild till blogginlägg


Vi fick till riktigt fina piruetter!

Sedan var det dags för Dockan att gå ännu en MB:2 och det gjorde hon på ett strålande fint sätt! Lite trött nu den tredje dagen i rad av tävling, men fortfarande väldigt fin inne på banan. Vi fick vår högsta procent hittills i MB:2 nämligen hela 72,2%!!!

Bild till blogginlägg


Härlig ökning igen, denna gången Dockan!

Därmed placerade vi oss återigen på en fin 3:e plats och Dockan fortsätter rada upp fina placeringar i MB:2.

Bild till blogginlägg


Fina rosetter från Jönköping, Dockan plockade hem två st gula!!!

Jag är så otroligt glad för mina fina hästar som presterar så jämna och fina resultat på hög nivå hela tiden. Det är en fröjd att få utvecklas ihop med dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *