Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan 3:a i MB:2!

Av Märit Olofsson Näss - 5 augusti, 2017 | 0 kommentarer

Dagens uppgift i Jönköping var en MB:2 för Dockan och vi hade (som vanligt i år) ett jättetidigt startnummer. Redan 07:54 ljöd vår startsignal så även idag blev det upp med tuppen för oss alla.

Bild till blogginlägg


Härlig ökning och vi får ofta höga betyg på dom!

Dockan tyckte nog att det var jätteskönt med ett lite lättare program än gårdagens MB:5 och jag njöt av att ha lite mer tid att hinna förbereda byten och andra svårigheter. Dockan var verkligen mjuk, lösgjord och ”med mig” på ett superfint sätt och vi tog oss igenom programmet helt utan missar och med bara mindre detaljer som ska bli bättre med mer styrka! Vi fick 69,4% och det är jag jättenöjd med!

Bild till blogginlägg


Även galoppökningarna ger pluspoäng 🙂

Vi ledde hela klassen igenom tills det kom två ekipage på slutet som gick om, den ena iofs på samma poäng men med 0,5 p högre på allmänt intryck och därmed fick hon andraplatsen. Jag är så glad för Dockans fina runda och en fin 3:e placering i klassen!

Bild till blogginlägg


Obligatorisk posering med rosetten!

Bild till blogginlägg


Och så familjefotot!!!

Stolchi har idag varit på en kort skogstur och sedan gjort ett lättare träningspass och känns superfin, jag bara ler:-) I morgon är det dags för GP-kür för Stolchi och Dockan får gå en MB:2 igen, håll tummarna!

Bild till blogginlägg


Strolchi var nöjd med en vilodag från tävlandet, imorgon är det hans tur igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *