Kategorier
Ej kategoriserad

Dubbel i MA i Hagfors!!!

Av Märit Olofsson Näss - 19 juli, 2019 | 0 kommentarer

Vi är tillbaka på det supermysiga meetinget i Hagfors! Här var vi med Strolchi och Dockan på deras sommarmeeting för 3 år sedan och kom hem med sex segrar på lika många starter, så vi trivs verkligen bra här i Värmlandsskogarna 🙂

Bild till blogginlägg


Dubbel i dagens MA med seger för Dockan och andraplats för Rillan!

Idag gick både Dockan och Rillan MA och det sluatde med att Dockan vann och Rillan kom tvåa och jag är verkligen supernöjd med mina duktiga tjejer!

Bild till blogginlägg


Dockan och jag laddar innan start!

Dockan har ju haft lite prestationsångest och jag försökte bara få en fin och avspänd runda. Förutom lite trassel och missförstånd i inledningen av programmet så skötte hon sig superfint och jag tycker att vi byggde bra självförtroende på banan. Jag är också väldigt nöjd med att vi fick till riktigt fina piruetter med 7-7,5 i betyg på dem! Vi fick 67,4% och det gav oss vinsten i klassen 🙂

Bild till blogginlägg


Härlig ridkänsla på banan idag!

Rillan gick sin andra MA och skötte sig också superfint, i princip inga missar alls, men det blir fortfarande lite spänt och tyvärr lite gapigt idag. Men som sagt, vi kämpar på och för varje start blir vi lite mer samspelta och hittar mer flyt! Idag 63,6% och det gjorde att vi kom tvåa i klassen.

Bild till blogginlägg

Härligt bra start på denna Hagforshelg för mig med att både ta segern och andraplatesn i MA-klassen! I morgon går båda tjerna MA igen.

Bild till blogginlägg


Dagens fanclub: Katarina, Kristy (Rillans ägare) och så Jessica bakom kameran!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *