Kategorier
Ej kategoriserad

Nations Cup i Järvenpää!

Av Märit Olofsson Näss - 2 juli, 2019 | 0 kommentarer

Denna dag har spenderats i Finska Järvenpää ca 5 mil norr om Helsingfors för hela team Strolchi, dvs jag, Mira, Lina, Katarina och Jessica. Vi tog oss med nattfärja till Åbo för att sedan köra de ca 3 timmarna hit och med oss i lastbilen var Lena Wiman och hennes Donnerstein och hästskötare Hanna Tennemar.
Så otroligt skönt att få en lugn och stilla färjeresa över Östersjön efter vår mardrömsresa till Pornainen för en månad sedan!

Bild till blogginlägg


Fina permanentboxar och Strolchi trivs i sitt ”hotellrum”!

Bild till blogginlägg


Han har till och med fått ett rum med utsikt 🙂

Vi (jag och Lena) är här för att delta i det Svenska laget i Nations Cup tillsammans med Tinne Vilhelmsson Silfven – Esperance och Gunilla Byström med Vectra! Vi är alltså på landslagsuppdrag och detta är bland det största jag blivit uttagen till 🙂
Det ska bli så otroligt kul att få vara med om detta stora event och jag tänker verkligen njuta av varje sekund så mycket jag bara kan!

Bild till blogginlägg


Strolchi med sin nya bästis Donne!

Idag har jag och Lena bara joggat Strolchi och Donne på den stora arenan, där byggnation av läktare mm pågick samtidigt. Strolchi känns väldigt pigg, glad och fin och både han och Donne har rest värligt fint.

Bild till blogginlägg


Härligt pigga Strolchi fick jogga och rejsa lite på arenan!

I morgon anländer den andra halvan av vårt Svenska lag, på torsdag är det vet-check och sedan tävlar vi fredag och lördag. På plats finns lag från, förutom Sverige, Finland och Estland samt ett par individuellt startande ryttare, till och med en japan deltar!

Bild till blogginlägg


Nyekiperade i superfin sadel från Equiline och ridbyxor från Cavallo via Riders Brands!

Vi har precis ekiperat oss i en sprillans ny och jättefin sadel från Equiline! Jag älskar verkligen de sadlarna och är så otroligt glad att vi hittat en som passar även Strolchi perfekt. Vår gamla sadel höll på att falla i bitar, så det var verkligen på tiden att vi fick tag på en ny, då ju Strolchi inte är helt lätt att hitta en passande sadel till. Kul med ny sadel till Nations Cup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *