Kategorier
Ej kategoriserad

Seger i nations cup!!!

Av Märit Olofsson Näss - 7 juli, 2019 | 0 kommentarer

Magiskt, härligt, galet, underbart, fantastiskt och ännu ett ”nypa mig i armen-minne” är skapat. Vi, det svenska laget, vann Nations Cup i Järvenpää! Wiiiiihoooooo!!!

Bild till blogginlägg


Tinne, Nugge, jag, Lena och Stickan och vi VANN!!!

Jag tar det från början. Vi låg ju 1,4% efter Finland efter fredagens Grand Prix och igår lördag så red vi alla Grand Prix Special, där återigen de tre bästa lagryttarnas resultat räknas in.
Först ut i vårat lag var Lena och Donnerstein. De gjorde en mycket fin ritt men med ett par misstag, trots det 64,9% och en bra start för oss! Sedan var det Tinnes tur att gå in på banan med sin Esperance. Idag gick det mycket bättre tyckte vi i svenskgänget, men tyvärr blev procenten något lägre in i fredags och landade på 63,5.

Bild till blogginlägg


Vi njöt verkligen inne på den fina arenan och den stora publiken!

Jag och Strolchi gick ut som näst sista lagekipaget och så himla fin han var, min lilla gummiboll. Öronen spetsade, glad och framåt och vi njöt verkligen av vår tid på banan!!! Tyvärr en miss i slutet på bytena i varje och en piruett med ett byte bak, sånt som kostar mycket…. Procenten blev fina 65,7 och utan de stora missarna hade vi fått ca 67%, det finns fortfarande mer att hämta 🙂

Bild till blogginlägg


Ärevarv framför VIP-läktaren och till och med solen tittade fram!

Sist ut i laget var Gunilla med Vectra och de gjorde ännu en snygg och felfri ritt som belönades med 68,8% och med det så tog vi hem segern i lagklassen! Tjohoo, vilken glädjeyra i gänget! Det blev en röra av prisutdelning, bubbel-dricka och presskonferens efter att det stod klart att vi vunnit. Vi njuter verkligen allt vi kan av detta fantastiska äventyr.

Bild till blogginlägg


Lycklig de luxe!!!

Individuellt i klassen fick jag och Strolchi en fin 4:e placering, vår sjunde internationella placering i år på åtta starter! Verkligen ett framgångsrikt år hittills! Härligt också att Gunilla knep en andraplats idag igen och gladast av alla blev Lena som tog hand om 5:e och sista placeringen i klassen!

Bild till blogginlägg


Full fräs på defileringen/ärevarvet för vår individuella 4:e placering!

Stort TACK till Lussan som coachar oss på ett fantastiskt sätt i tidiga morgnar, sena kvällar, regn eller sol. Hon är fantastisk och en stor del bakom alla Svenska framgångar! Tack även till vår superba chef d”equipe, Stig Malmen!

Ikväll går färjan hem för mitt team och Lena med Donnerstein är såklart oxå med tillbaka. Resan hem kommer garanterat gå lätt, vi kommer ”flyga” över Östersjön! Kanske blir lite bubbelfira på middagen igen 🙂

Bild till blogginlägg


Klart jag har min egen fanclub med! Mira (Bilden) och Lina har hejat massa på oss svenskar!

Bild till blogginlägg


Fin ny outfit med Euqilinesadeln och landslags-schabrak!

Bild till blogginlägg


Bara en bild till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *