Kategorier
Ej kategoriserad

Mira duktig igen!

Av Märit Olofsson Näss - 20 september, 2020 | 0 kommentarer

Lika bra att köra på, så gårdagens start för Mira & Pashe följdes upp av ännu en LB:1 i Gripen idag. Pashe var rätt spänd och ”tittig” på den stora utebanan och först tänkte han nästan springa hem igen.Duktiga Mira lyckades få honom på andra tankar, och fick till en fin och prickfri runda, men som sagt tyvärr en väldigt spänd ponny…

Bild till blogginlägg


Mina hjärtan!

Jag tror att ritten landade på ca 63,5-64%, men i och med att det var en deltävling i Mats Mellberg cup med mycket ryttarfokus och ”Ride and learn” så fick MIra 6 betyg som bara var på henne och hennes ridning. Hon fick väldigt höga bety och fina lovord och bla en 9:a på sin hand!!!

Bild till blogginlägg


Fin cuprosett och medalj och en glad ryttarinna!

Detta gjorde att poängen blev fina 67,4% och en 3:e plats men snubblande nära 1:an och 2:an. Superskoj och inspirerande och jag har en väldigt nöjd tjej hemma som fått sitt livs första 9:a!

Bild till blogginlägg


Härliga Ginstan, känslan hen ger mig är oslagbar!

Efter detta så var det Gnistans tur att gå en LB:3 på programträning i Hallsta. De hade gömt ett helt gäng spöken i ridhuset, i alla fall om ni frågar Gnistan, men trots det en hel del väldigt fina delar och jag kan ändå rida honom på ett bra och konstruktivt sätt när han blir sådär rädd.

Bild till blogginlägg


På väg! Gnistan behöver tid, men jag kan vänta lääänge på denna superbegåvning!

69% och en väldigt nyttig runda då jag tycker att han är så himla fin att rida, vi ska bara komma över ”spökskräcken”!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *