Kategorier
Okategoriserade

Strolchi & Gnistan vinner varsitt meetingpris!

Av Märit Olofsson Näss - 20 augusti, 2023 | 0 kommentarer

Finaste Strolchi!!! Idag hade vi borstat bort massor av ringrosten och han var så duktig i Grand Prix!

Strolchi med hela helgens rosettskörd och meetingpriser!

Inga missar utan vi kom igenom programmet lugnt och metodiskt och med en härlig känsla. Visst finns mycket mer att hämta på detaljer och lite mer tryck i piaff och passage, men verkligen en rolig runda som vi fick till!

Sååå duktig Strolchi idag och härligt med GP-placering och meetingpris-vinst!

Vi fick fina 66% och knep en fin 2:a placering och med detta så vann vi även meetingpriset i Int 2 + Grand Prix!!! Härligt härligt!

Happy happy & full fart på ärevarvet!

Gnistan och jag gjorde årets magplask i dagens St Georges. En stor spänning smög sig in och i ett hörn var Gnistan helt säker på att det bodde spöken och troll…. Tror kanske han var lite för trött i benen & blev spänd för det. Vi kraschade 5-6 rörelser totalt med 2:or och 3:or som resultat i protokollet. Tur att vi har många bra saker dessemellan så procenten blev 64 ändå.

Vi vann det meetingpriset och det fina gehänget!

Vi kom 5:a precis utanför placering och det känns tråkigt när vi kan så himla mycket bättre. Det positiva var att vi ändå vann meetingpriset i MA + St Georges med god marginal! Jättekul att få vinna båda meetingprisen och procenten från lördag (70,0) och fredag (68,5) är ju superfina att ta med sig från denna helg!

Snygg som få och fin i blå-gult!

Bara att bita ihop och komma igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *