Kategorier
Okategoriserade

Gnistan vinner & Strolchi duktig!

Av Märit Olofsson Näss - 19 augusti, 2023 | 0 kommentarer

Wow Gnistan! Gick som tåget i dagens St Georges och vann på fina 69,951%!!! Idag var planen att ”tagga till” honom lite mer och så fin och härlig energi han bjöd på.

Gnistan vinner igen, han är lite av en vinstmaskin & rosettplockare!

Jätteroligt att rida honom på banan, så lösgjord, energisk & fin. Några detaljer att fila lite mer på, men över lag bara jättefin.
Med den fina procenten så var vi etta hos alla tre domare och vann med god marginal. Så roligt att Gnistan bara lyfter sig mer och mer och blir alltmer bekväm på denna svårighetsgrad.

Härlig i travökningarna!
Galoppen är hans verkliga styrka, det är härligt att flyga fram!
Alltid lite speciellt med blå-gul rosett & att få galoppera först på ärevervet!

Lite tidigare på dagen så luftade jag Strolchi för första gången på 3 månader. Han har ju lite problem med att få luft i den värsta pollen-tiden, så vi har mest varit i skog & på vägar samt hoppat en del under sommaren.

Så fin på uppvärmningen & glad att jag & Strolchi är på banan igen!

Vi gav oss på Int 2 och han var så pigg & glad & rolig att rida! Ett par kostsamma missar och en domare som höll oss väldigt lågt gjorda att procenten stannade på 63,3.

Foto: Pierre Anderzon. Vi flög fram i travslutorna idag!

Vi kom 2:a i klassen, men det var bara en placerad, men det fina idag var att han kändes fin & jag håller mig fräsch i den ”färskvara” det innebär att rida de högsta klasserna.
I morgon styr vi in i Grand Prix!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *