Kategorier
Ej kategoriserad

Elittävling på Djursholm

Av Märit Olofsson Näss - 19 september, 2010 | 0 kommentarer

Så var årets upplaga av Djursholms elittävling över, oh vad fort helgen gick! Antagligen för att det var full fart hela tiden med båda barnen med, två hästar som skulle fixas och flätas och tja, fullt upp från 6 på morgonen till sena kvällen. Tack Katarina, Sussi & Birgitta för all hjälp med cirkusen!
I lördags var det St Georges för både Zky och Dortmund och idag stod Int 1 på schemat för grabbarna.

Fantastiska Dortmund travade som han aldrig tidigare gjort under denna helg och galoppen var som alltid fin. Detta gav oss 67,54% i St Georges och en 5:e placering! Konkurrensen var knivskarp och detta var bättre placeringsmässigt än jag någonsin vågat hoppas på!!! I Int 1 var han oxå jättefin, vi fick 66,5% och 6:a, tyvärr första utanför placering. Jag är jättenöjd med våra resultat i tuffast möjliga konkurrens och på elittävling 🙂

Zky var rätt spänd båda dagarna, lite bättre på söndagen i alla fall. Jag har ändå en rätt bra ridkänsla, framförallt i traven. Jag hoppas kunna ”sparka på” mer och på så sätt komma över denna spännings-tröskel, han måste väl bara få tid… Fick båda dagarna lite över 64% vilket jag är jättenöjd med, då vi hade ett par missar i båda programmen plus spänningarna som drar ner betygen.
Men så till Zkys bravad under helgen: vi fick en 9:a på en halvpiruett!!! Häääärligt kul!

Nu är det dags för lite söndagsmys, Hans har just kommit hem efter 1 veckas älgjakt i Dalarna och familjen är samlad igen. I morgon börjar allvaret med nytt jobb och sedan fortsätter veckan med jobb, häst, körkortseori mm. Full fart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *