Kategorier
Ej kategoriserad

Nytt jobb och snart åker vi till VM i Kentucky!

Av Märit Olofsson Näss - 24 september, 2010 | 0 kommentarer

Nu har jag avverkat fyra dagar på mitt nya jobb på Upplands-Bro Kommun. Och här blev det rivstart!!! Min kollega David ska gå på föräldraledighet i nästa vecka och vi åker till USA på semester snart, så han ska lämna över alla sina projekt till mig på 6 dagar. Snacka om att det har varit (och är t.o.m måndag) fullbokat, fullproppat, fullt tempo, galet mycket och jättekul! Känner mig som en fullstoppad korv, vet inte om det går att trycka i mer info nu….! Ovanpå detta så är det ju helt nya interna system att lära sig, ny telefon (en värsting!), massa nya människor (alla borde ha namnbricka!) och nya arbetsuppgifter och…. Ja, det surrar som sagt rätt bra i skallen!

Förutom nya jobbet så har det varit sista teorilektionerna på C-korts kursen, nu blir det plugga av, så ska jag försöka boka en tid för provet svart. Hästarna har haft lite lugnare nu efter Djursholmstävlingen med mera jogg- och avslappnande arbete, tror de uppskattar lite lugnare tempo ibland.

Så till den STORA resan som nu närmar sig med stormsteg! Vi ska till Kentucky, USA och se på ryttar-VM!!!!!! Jag och hela familjen, min Far och så min bror med familj lämnar snart svensk mark för denna häftiga tripp. Vi ska se kür-finalen i dressyr, fälttävlans terrängprov och lag-finalen i hoppning. Utöver det så ska vi på en basebollmatch (Cincinatti Reds vs Houston Astros), shoppa, turista och ja, vi får se vad det blir, allt är inte spikat än. Ska försöka rapportera från resan!
Måste växla pengar, börja packa, tvätta, ja det blir full fart hela helgen oxå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *