Kategorier
Ej kategoriserad

Strålande jul

Av Märit Olofsson Näss - 23 december, 2010 | 0 kommentarer

Sista dagen före jullovet idag! Ska bli härligt med lite ledigt, umgänge med familj och vänner och god mat. Julen är verkligen en toppenmysig högtid!
Zky och Dortmund njuter båda av lite välförtjänt vintervila. De har fått hälsocheck och mår båda toppenbra, känns bra inför kommande träningar och så småningom nästa års tävlingssäsong. De har fått en ny rolig hobby numera också. Med all snön som kommit så når de att ”munhuggas” med varandra över staketet i hagen…. Så där står de och tjafsar och äter på varandras grimmor och täckeshalsar. Sådär kul, tycker jag, men grabbarna har jättekul!

Zalvia har fått åka på semester på Gudby Gård hos Lotta Audell. I Zalvias box står istället Lottas häst Miss Merana (MM). Jag och MM har en ”gammal” tävlingskarriär från 2006, då Lotta var gravid. Vi placerade oss i MB-klass på nationell tävling och var startklara för St Georges, då en hälta kom ivägen. MM har efter det tävlats framgångsrikt av Lotta i MB-klasser. Hon är en av mina favoriter!!! Rörlig som få, vacker som en dag och väldigt känslig. Hon är till salu och kommer att bli en toppenhäst till rätt ryttare!

Vill passa på att önska er alla en riktigt
God Jul och ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *