Kategorier
Ej kategoriserad

Nils på hoppträning

Av Märit Olofsson Näss - 18 november, 2011 | 0 kommentarer

Nils (Moonshine) är åter igång igen efter sin välbehövliga vila efter Skåneresan med 3-års championat! I onsdags åkte vi till Aspvik för att Nils ”hopp-pilot” Linda skulle träna för Stina Svanlund. Det gick alldeles strålande 🙂
Jag tycker han var väldigt duktig! Det var första gången han hoppade med ryttare på ryggen (han har ju bara löshoppat för 3-års testet i våras) och en ryttare som aldrig suttit på honom förut. Det var ett nytt ridhus att springa runt i och massa hinder överallt!!! Dessutom var ju allt kolsvart i omgivningen i novembermörkret…
Han hoppade flera linjer och gjorde det riktigt bra. Lite vingel här och där, men för det mesta ganska rakt och en del riktigt fina språng! Nästa gång ska jag försöka fota lite!

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Blev lite trött av att hoppa…. Nils sover god eftermiddagssömn dagen efter 🙂

Meningen är att han ska få hoppa en del i vinter, varierat med mitt dressyrarbete, och så ska han ut på några starter i hoppning till våren. Bra för honom att komma ut och se nya miljöer och röriga framridningar mm. På dressyr-fronten händer ju inget förrän till september för 4-åringarna, då blir det kvalitetstävlan och 4-års championat!

Bild till blogginlägg

I helgen packar vi in Dortmund i bagaget och åker till vackra Ledingenäs för två dagar av förbundsträning för Lussan. Oh, så kul det ska bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *