Kategorier
Ej kategoriserad

Resan mot årgångschampionaten har börjat!

Av Märit Olofsson Näss - 27 april, 2012 | 0 kommentarer

Igår bar det av till Hogsta med Strolchi för säsongens första kvaltävling i Breeders Trophy (Flyinge i oktober) och Scandinavian Open (Falsterbo i juli). Strolchi har nu hunnit bli 6 år och då börjar allvaret på riktigt. Kvalen rids i medelsvår klass och då är det byten, skolor och mycket mer samling som gäller.

På ett regnigt och grått Hogsta så skötte sig Stolle jättebra! Travprogrammet gick superfint, han har ju en otroligt bra skritt och numera har galoppen blivit riktigt lugn, stor och fin. Han hade ju lite bråttom och stressade ibland i galoppen förra året. Med mer styrka nu, så har galoppen tagit sig ordentligt och blivit riktigt fin! Han är ännu lite osäker i bytena, så vi fick inte till dom klock-rent. Lite vingel och ibland efter min hjälp, men ändå helt okej!

Bild till blogginlägg


Med fin rosett på Flyinge i fjol!

Vi fick 76% och har därmed redan kvalat direkt till Flyinge och har klarat av ett kval utav två till Falsterbo!!! Skönt att starta upp med kvalpoäng direkt! Vårt nästa kval är om en vecka (3/5) i Uppsala, vi kör på direkt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *