Kategorier
Ej kategoriserad

Äntligen sommar!

Av Märit Olofsson Näss - 5 juli, 2012 | 0 kommentarer

Denna vecka känns det verkligen att sommaren har kommit! Framförallt så har det äntligen blivit varmt och soligt och jag älskar verkligen äkta sommarväder! Fler tydliga sommartecken är att uppladdningen och planeringen inför Falsterbo nu är i full gång i alla avseenden! Packlistor, inköpslistor, logistik i resan, hämta upp hästar och medresenärer, skötsel med stallet hemma mm, mm. Vi åker till Falsterbo på måndag!

Innan det så ska jag en tur till Mariefred för att starta Dorten och Strolchi på Mariefreds Ridklubbs årliga dressyrmeeting. Även detta ett tydligt sommartecken! Känns som varje år i Mariefred innebär värmebölja och svettiga ritter i ridhuset…

Bild till blogginlägg


Full fart i vattnet!

Igår hade Mira, Lina och jag en underbar eftermiddag i solen med bad och fika i ”mormors” trädgård, jag säger det än en gång: sommaren är här!!!

Veckan har även präglats av träningar! I måndags var jag hos Tinne med Strolchi och Dorten. Det är en lyx jag inte hinner med så ofta numera, vilket är synd. Tinne kan verkligen trolla med oss, Strolchi blev superfin och Dortens piaff och passage lyfte till hög nivå!!! Ska verkligen försöka få till fler turer till Tinne på vackra Lövsta i Upplands Väsby, men det får bli när hon kommit tillbaka från OS i London.

Bild till blogginlägg


Tinne med sin ”Anton”

Tisdagen var det träning för Lars hemma på Kvarnnibble. Tufft med två dagar i rad för grabbarna, men det gick superfint med båda igen! Nu är vi väl tränade och på gång inför helgens tävlande i Mariefred och sedan Falsterboresan med Strolchi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *