Kategorier
Ej kategoriserad

Blå rosetter i Mariefred

Av Märit Olofsson Näss - 8 juli, 2012 | 0 kommentarer

Är nyss hemkommen från meeting i Mariefred, där vi varit fredag till söndag. Jag, min Mor och Mia (snälla Mia som kommit ner ända från Bollnäs bara för att grooma åt mig!) packade in Dorten och Strolchi i lastblien för två dagars tävlande.

Lördagen inledde Strolchi med att vara jätteduktig i MB:3! Det är ju ett svårt program för en 6-åring och han blev lite stressad över de byten som låg på kort och snäv linje… Men i övrigt superfin! Vi fick bara 65% vilket jag tyckte var väldigt snålt, och hamnade runt plats 9-10 ca. Detta kändes i alla fall som ett bra genrep iför Falsterbo på onsdag och det var ju hela meningen med denna start!

Bild till blogginlägg

Dorten med fin blå rosett!

Dorten gick riktigt fint i både St Georges i lördags och Int 1 idag (söndag)! Ett par missar drog ner, men jag har spänt bågen lite mer nu och ber om mer trav, snabbare reaktioner och att han ska lätta upp i fronten mer, och det har han svarat upp bra på. Så då tar jag ett par missförstånd. Vi blev 2:a i båda starterna, 69,6% i St Georges och 68,0% i Int 1. Han är verkligen en riktig stjärna, Dorten!!!

Helgen har även inneburit en hel del sociala event. I fredags var vi på middag hos Sussie Stenfors som äger Moonshine (Nils) och där han nu är på ”sommarlov”. Supergod mat och härligt sällskap plus att jag fick kramas lite med fina Nils och se hans högdräktiga mamma, Sangria! Lördagen var det en välarrangerad ryttarfest med god mat och som vanligt trevligt när hela ”dressyrryttar-familjen” umgås!
Bild till blogginlägg

Sussies hund Love försökte smaka på drinken! (OBS arrangerad bild)

Idag har vi åkt hem och med oss i lastbilen fanns shettisen Lilleman!!! Han ägs av Jessica som har Strolchi och han ska nu vara sällskap åt Doren under Falsterboveckan och sedan köras och ridas av Mira och Lina!
Bild till blogginlägg

Lilleman, söt som en liten pralin!

I morgon bär det av för en vecka i Falserbo! Jag startar Strolchi i 6-års klassen i Scandinavian Open och med oss åker Cosby och Norea som ska starta Gina Tricot Future Elite!!! Det här blir skoj 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *