Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi St Georges-segrar och Zalvia blir mamma!

Av Märit Olofsson Näss - 13 juni, 2013 | 0 kommentarer

Torsdag idag och en händelserik dag i hästlivet, trots att dagen ju egentligen är en ”vanlig” arbetsdag!

Fina lilla ”gummibollen” Strolchi fortsätter att gå St Georges som han aldrig gjort annat! Jag ska nog inte berätta för honom att han bara är 7 år och att St Georges är svårt då 🙂 Idag var vi på vackra Segersta herrgård och startade nästan sist i St Georges som hade 12 startande totalt. Strolchi var väldigt lugn och avspänd, nästan lite för ”off”, vilket nog förklarades med att han var rätt kissnödig!!! Jag fick alltså sparka på lite och han kan absolut ”flasha” mer, men som sagt lugnt fint och avspänt. Utöver en liten miss i en serie så var det inga större prickar i protokollet och vi fick framför allt till väldigt fina piruetter i dag!

Bild till blogginlägg


Prisutdelning!

Procenten blev 67,9 och med detta så vann vi klassen!!! Efter att nu ha gjort 8 starter i vår i MA och St Georges så har jag och Strolchi placerat oss i alla dessa starter och inte någon gång sämre är 3:a! Vilket fantastiskt facit än så länge!

Bild till blogginlägg


Fint sergertäcke från Schockemöhle, till Jessicas stora lycka!!!

Väl hemma så fick jag meddelande från Anneli i Norrtälje som har lånat min Mors fina sto Zalvia till avel. Zalvia fick vid 20-tiden i kväll ett jättegulligt och superfint (& stort!) stoföl efter Hässlegårds Rubin!!! De är bara så gulliga 🙂

Bild till blogginlägg


Zalvia med sitt nyfödda stoföl! Bäbis-lycka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *