Kategorier
Ej kategoriserad

Fly me to the moon

Av Märit Olofsson Näss - 26 juni, 2013 | 0 kommentarer

En ny stjärna har anlänt i stallet!
I slutet av maj bildade jag, min far Janne och Strolchis ägare Jessica ett litet ”konsortium” kring 3-åriga Fly me to the moon (kallas Fly). Vi fick tipset om Fly av min tävlingskollega Kin Karaffa som köpt honom från Holland och nu ville sälja honom vidare. Klart att vi (speciellt Jessica!), var intresserade av en liten rörlig fux med vita ben och stor bläs!!!

Bild till blogginlägg


Får jag presentera: Fly me to the moon!

Fly är alltså en valack född 2010, e: Scandic – Jet Set D och importerad från Holland. Han är ca 165 cm hög och visar riktigt fina gångarter med ett extra plus för traven! Han är dock en känslig kille, så inridningen kommer ta en del tid… Han står hos Jessica nu, som ju har fantastisk hand med unga hästar och en ängels tålamod! På sikt ska han gå årgångschampionaten och även stå en hel del hos mig. Liknande upplägg som med Strolchi alltså! Jättekul med en ny lovande och superfin unghäst i ”pipeline”!

Bild till blogginlägg


Fly, badad, knoppad och fin för fotografering.

Bild till blogginlägg


Ove, toppenkillen som fixar inridningen av Fly 🙂

Hos Jessica finns även Katarinas fina 3-åring Spirit på bete nu och har det lugnt och skönt!

Det händer massa mer på hästfronten nu oxå. Vicke missade ju att kvala till Falsterbo med ynka 0,1%… Han har nu istället fått åka med sin ägarinna Veronica på lite ”sommarlov” i Karlskrona. Han kommer tillbaka till mig i början av augusti för nya tag med utbildning och på tävlingsbanan!

Bild till blogginlägg


Barnens favorit, Lillman på väg att flytta in för sommaren!

På fredag kommer återigen favoriten Lilleman till stallet! Mira och Lina får en ”sommarponny” och Dortmund en kompis då han annars blir ensam i stallet över Falsterbo (v. 28)! Strolchi och jag laddar för fullt för Falsterbo nu! Vi tränade för Lars Andersson i tisdags och ett till pass för Lars blir det imorgon 🙂 Sedan genrepar vi med en St Georges på Överby på söndag! Nästa vecka blir full av förberedelser, planering och packande, sedan rullar vi mot Falsterbo måndag 8 juli. Håll alla tummar och tår ni har för att vi når vår 3:e raka final i Falsterbo, det är målet!!!  

Bild till blogginlägg


Zalvia och lilla Zantana, 10 dagar gammal (ung!) e: Hesslegårds Rubin.

I söndags hann vi med en tur till Norrtälje och Anneli Attersands vackra gård, där vår Zalvia numera bor. Zalvia fick ju föl den 13 juni, ett bedårande litet stoföl som nu är döpt till Zantana!

Bild till blogginlägg


Mira, Lina och Zantana fick kontakt direkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *